Af - 17/08-16 06:27

19-årige Robert gik fra McDonalds til millionær19-årige Robert gik fra McDonalds til millionær

En engelsk teenager startede som 16-årig på en fastfoodrestaurant, og siden har været på et forrygende finansielt eventyr, der har gjort ham stinkende rig.

Bildstrecke im Grossformat »

En engelsk teenager har på få år udskiftet sit job på den gyldne fastfoodrestaurant McDonalds med en gylden superbil, efter han fik kæmpe succes med at handle med optioner online.

Det skriver Metro.

Da Robert Mfune fra den engelske by Southampton var 16 år gammel, fik han to jobs; et på McDonalds, og et som te-dreng for et finansielt firma.

- Da jeg var te-dreng lærte jeg en del ting, fordi jeg altid var i nærheden af velinformerede mennesker. De ting jeg lærte, tog jeg med hjem, og lavede min egen research, udtalte Robert.

A photo posted by Robert M (@rob.mfune) on

16-årig gad ikke skolen: Nu er han direktør og millionær
16-årig gad ikke skolen: Nu er han direktør og millionær

Selvom han lå i bunden af den finansielle fødekæde, havde te-drengen store ambitioner. I sin mors navn oprettede han en profil, og begyndte at handle med såkaldte binære optioner, indtil hun satte en stopper for den mindreåriges gambling.

- Jeg blev venner med en gut, som vidste hvad han lavede, og så snart jeg fyldte 18 hjalp han mig med at oprette min egen handelskonto.

Derfra tog det fart, og i dag kan Robert tjene titusindevis af kroner dagligt på binære optioner, der i Danmark betragtes som en mellemting mellem investering i værdipapirer og casinospil.

Se det sjove billede: Kongehusets kronebil parkeret foran swingerklub
Se det sjove billede: Kongehusets kronebil parkeret foran swingerklub

Men det har ikke været en nem vej til succesen, forsikrer den rige Robert.

- Jeg gik i skole, arbejdede på McDonalds og som te-dreng, og samtidig handlede jeg derhjemme. Det var den hårdeste tid i mit liv.


De hårde tider bar frugt for den engelske teenager, som kun tre år efter sin debut på arbejdsmarkedet, nu ejer caféer og huse, i både England og sit hjemland Sydafrika, og derudover kan bryste sig af at eje en guldfarvet Bentley Continental GT, med et prisskilt på omkring 5 millioner kroner herhjemme.

Fattig flygtning fandt en formue: Nu bliver han hyldet
Fattig flygtning fandt en formue: Nu bliver han hyldet

Godt klaret knægt!

LÆS OGSÅ: Flygtning vandt eftertragtet milliongevinst i julelotto

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Annette Heick: Jeg hader at indrømme...
bt.dk
Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx