Af - 10/09-16 19:07

Av! Det koster 500 kroner at høre musik og oplade din iPhone 7 samtidigAv! Det koster 500 kroner at høre musik og oplade din iPhone 7 samtidig

Apple har annonceret deres nye iPhone, og traditionen tro fulgt op med nogle nye gadgets, du egentlig ikke har brug for.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik dig gennem galleriet, og se nogle sjove tweets om den nye iPhone.

Hvis du har fulgt med i udgivelsen af den nye iPhone 7 ved du, at Apple har valgt at fjerne det klassiske jackstik. I stedet vil de overtale deres kunder til enten at bruge oplader-indgangen til hovedtelefoner med stik, eller købe et par trådløse.

'Vandtæt' iPhone 7 kan blive vandskadet - og du betaler
'Vandtæt' iPhone 7 kan blive vandskadet - og du betaler

Det betyder med andre ord, at man ikke kan oplade sin telefon og lytte til musik gennem hovedtelefoner samtidig, da de to funktioner begge bruger den såkaldte ‘Lightning-port’.

Men frygt ej, Apple ved hvordan man skaber et behov for kunden, og hurtigt finder en smart løsning til at opfylde behovet, beretter LADBible.

10 GENIALE reaktioner på det forsvundne iPhone 7-stik
10 GENIALE reaktioner på det forsvundne iPhone 7-stik

Løsning

er at anskaffe sig de 1400 kroner dyre AirPods, der tilkobles gennem Bluetooth, og giver dig ubesværet lyd - uden problemer under opladning.

Løsning

er at investere i en ladestation, der går under navnet Apple Lightning Dock. Den koster ‘kun’ 500 kroner, og så kan du altså få lov til at lytte til gode toner og betragte dit smukke køb, mens du venter på at din iPhone endnu en gang skal oplades.


LÆS OGSÅ: Eksperter: Derfor fjerner Apple jackstikket

LÆS OGSÅ: Apple fjerner stikket til høretelefoner

LÆS OGSÅ: Rygterne stemte: Apple er klar med Iphone 7

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx