Af - 06/07-15 07:31

Utrolige tvillinger: Bobby og Riley får folk til at stirre på gadenUtrolige tvillinger: Bobby og Riley får folk til at stirre på gaden

Når folk ser tvillingerne tror de, at deres mor har haft en affære

Bildstrecke im Grossformat »

Der er ingen tvivl om, at Bobby og Riley George er tvillinger. De blev født med 30 minutters mellemrum, men den ene har lys hud og blå øjne - den anden har mørkt hår og brune øjne.

Drengene er sønner af Abigail Tongue, der er hvid, og Richard George, som er mørk i huden. Da Abigail blev gravid med tvillinger, sagde lægen, at chancen for at få børn med forskellige hudfarve var en til en million.

- Da hun var gravid, jokede vi med, at den ene kunne være mørk som mig og den anden hvid som Abbie, men vi troede aldrig, at det rent faktisk ville ske, siger Richard George til Sunday People.

Super-fit og gravid med tvillinger: Se Sophie pumpe jern
Super-fit og gravid med tvillinger: Se Sophie pumpe jern

Bøsse-tvillinger vil 'kurere' heteroseksuelle distortionister
Bøsse-tvillinger vil 'kurere' heteroseksuelle distortionister

Og det er ikke altid let at være mor til to knægte med forskellig hudfarve. Abigail fortæller, at hun får mistroiske blikke, når hun bevæger sig rundt i West London, hvor parret er fra, mens andre spørger, om hun er babysitter.

Og selv da Bobby for to år siden brækkede benet, troede personalet i West Middlesex ikke på parret, før de havde tjekket journalerne. Abigail Tongue forklarer, at det krævede lidt tilvænning at have tvillinger med forskellig hudfarve.

- Jeg kunne ikke tro det i starten. Det gør mig utilpas, fordi det insinuerer, at jeg har haft en affære. Det er ikke rart, at folk ikke tror, at dit barn vitterligt er dit.

TV: For vildt! Er det her Christophers dobbeltgænger?
TV: For vildt! Er det her Christophers dobbeltgænger?

Alligevel ville hun ikke bytte sine tvillinger for noget.

- Vi er en særlig familie, og det viser vores to børn. Lægerne sagde, at chancerne var en til en million - og jeg er enig.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Langers skade forværret: 'Jeg...
bt.dk
23-årige Enna stillede et...
bt.dk
Efter hård kritik af...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx