Af Berit Hartung - 14/04-18 12:31

Tysk milliardær forsvandt på skiferie: Nu opgiver familien at finde hamTysk milliardær forsvandt på skiferie: Nu opgiver familien at finde ham

De pårørende til den savnede tyske milliardær Karl-Erivan Haub opgiver nu håbet om at finde ham i live.

storybild

Den tyske milliardær Karl-Erivan Haub har været forsvundet siden 7. marts. Nu tror hans familie, at han er omkommet. (Billede: ROLAND WEIHRAUCH)

I næsten en uge har de klamret sig til håbet samtidig med, at de har frygtet det værste. Nu har Karl-Erivan Haubs familie endegyldigt opgivet at tro på mirakler og forsøger at vænne sig til tanken om, at de aldrig ser deres mand og bror igen.

Den 58-årige forretningsmand, som er en af Tysklands rigeste mænd, var på skiferie i Schweiz, da han lørdag pludselig forsvandt.

Da han ikke kom tilbage efter en tur i nærheden af bjergtinden Matterhorn, slog hans familie alarm. 60 redningsarbejdere fra både Italien og Schweiz har ledt efter ham både til lands og fra luften i et område med gletsjer og ekstreme klimatiske forhold. Nu har familien altså indset, at han nok er omkommet.

Det skriver den tyske avis Bild.

Haub var direktør for dagligevarekoncernen Tengelmann, som ejer flere butikker.

»Denne ulykke er en forfærdelig og ufattelig tragedie,« siger en talskvinde for Tengelmann-gruppen, Sieglinde Schuchardt, til avisen.

Karl-Erivan Haubs mobiltelefon har sidst været aktiv ved bjergtoppen Trockener Steg, der ligger mellem Matterhorn og Breithorn. Et område, der er på 240 kvadratkilometer og fyldt med gletsjere. Han kan derfor både være ramt af en lavine og være faldet i en sprække. Ifølge anklagemyndigheden i Valais kan man på nuværende tidspunkt ikke konkludere, om Karl-Erivan Haub har været ude for en ulykke eller en forbrydelse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Drukneulykke ved Rødvig Stevns: Én...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Tre studerende forsvandt sporløst...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx