Af - 05/05-17 09:54

Biebers bizarre krav: Se hvad han SKAL have med på turnéBiebers bizarre krav: Se hvad han SKAL have med på turné

Justin Bieber skal på tourné i Indien, men det ligner snarere han er i gang med at flytte, efter hans turné manager har delt listen over ting, der medbringes.

Bildstrecke im Grossformat »
Stjernen flyver naturligvis i sit privatfly, når turen går til den anden side af kloden. Med sig har han et slæng på 120 venner og groupies, som bliver kørt rundt i 10 luksusbiler og to Volvo-busser Justin har på forhånd sagt, at han nægter at køre rundt i Mumbai, så hans helikopter holder stand-by i tilfælde af, at han pludselig får lyst til at opleve seværdigheder det smukke land. Ankomsten til det stadium, hvor han skal optræde, foregår i en helikopter, der lander direkte ved scenen. Selvom han ikke vil køre rundt, har han stadig en personlig Rolls Royce til rådighed. Under det fem dage lange ophold kræver Biebz et bordtennisbord, en PlayStation, sit hoverboard, sofaer, sin egen vaskemaskine, køleskab, skab og massagebænk. Alt hans gear fragtes i intet mindre end 10 containere. Rummet, Justin opholder sig i, inden han går på scenen, draperes i hvide gardiner og SKAL have et køleskab med glasdør. Køleskabet skal hele tiden indeholde 24 flasker normal og ioniseret vand, fire energidrikke, seks flasker med vitaminvand, fire flasker naturlig juice, fire vanilje proteinshakes og 1,75 liter mandelmælk. Alle rum, han opholder sig i inden showtime, skal - udover det gennemsigte køleskab - være udstyret med to pakker med to hvide trøjer i størrelse XS og L, to pakker hvide undertrøjer i L og XL og tre pakker hvide sokker i XS og L. I samme rum finder man desuden et jaccuzzi. Når det er snack-tid skal Bieber have sig nogle Swedish Fish, Ritz Bits, peanutbutter-oste-sandwiches og Haribo Cola vingummier. Kulinariske eksperter holder øje med, at gourmetkokke serverer de rette måltider, der desuden opkaldes efter hans sange. Af de specielle forespørgsler til køkkenet finder man sølvbestik, rå øko-honning og te uden koffein. Med et liv i sus og dus kan det være svært at finde tid til afslapning. Den unge mand er dog påbegyndt sin nye hobby, yoga, så hans rum skal være udstyret med aromatiske olier, røgelsespinde og bøger om chakraer og yoga asanas. Han skal også have spise sig mæt i vilde bær, vanilje-duftende rum-luftfriskere og hydrerende læbepomader. Når han bare vil slappe HELT af, kalder han på en speciel masseuse, som flyves over tusinde kilometer til Mumbai fra byen Kerala. Når man er blandt verdens rigeste teenagere, kan man godt bestille dyr overnatning. Bieber har booket to hele 5-stjernede hoteller... ... og hans værelse SKAL dekoreres med lilla nelliker - liljer er no-go. Hverken Justin Bieber eller den indiske regering er vild med tanken om, at stjernen bliver overfaldet, så der er for alvor skruet op for sikkerheden. Otte personlige bodyguards skal vogte den 22-årige mands liv i privaten, mens han han fået beskyttelse i det næsthøjeste mulige niveau, Z+, hvilket betyder, at han escorteres af 36 operative politibetjente med MP5-geværer og mindst 10 kommanderende i specialbyggede biler.

Helikopter, privatfly og 10 containere med legetøj.

Popsangeren Justin Bieber skal for første gang optræde i Indien med sin Purpose World Tour. Det er dog ikke musikken, der trækker overskrifter, men derimod hans liste over krav, skriver Mirror.

TV: Charmerende Bieber overraskede og dansede med ældre kvinde i bar overkrop
TV: Charmerende Bieber overraskede og dansede med ældre kvinde i bar overkrop

Den 22-årige canadier optræder i Mumbai den 10 maj og selvom det normalt ikke afsløres, hvad den store stjerne medbringer, har Bieber’s turné manager ikke kunne holde det vilde setup for sig selv.

Bedre end Bieber: Norske ’citybois’ væltede Royal Arena
Bedre end Bieber: Norske ’citybois’ væltede Royal Arena

Klik dig gennem galleriet øverst i artiklen og se hvad den unge milliardær tager med.

LÆS OGSÅ: Bieber knuser 12-årige piges hjerte - nu er hun helt færdig med at gå til hans koncerter

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tine Aurvig-Huggenberger taler ud om...
bt.dk
Faxe vil ikke søge Wengers job: Mange...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Fie Laursen flyttet sammen med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx