Af - 19/10-15 19:03

Snart skal du betale for at se videoer på YouTubeSnart skal du betale for at se videoer på YouTube

YouTube vil i fremtiden kræve betaling fra deres brugere for at se udvalgt indhold.

Bildstrecke im Grossformat »
I slutningen af 2015 eller i 2016 vil YouTube kræve betaling for bestemte dele af deres indhold. 16-årige Armin Merusic er en af danmarks mest populære YouTube-stjerner. Klik videre og hør tre unge stjerner YouTube-stjerners god råd til succes. Tilsammen har de tre unge stjerner mere end 340.000 følgere på deres kanaler, som de nærmest dagligt opdaterer med skøre, sjove eller alvorlige videoer. 17-årige Rasmus Brohaves bedste råd til nye 'youtubere' er ganske enkelt: - Det bedste råd er, at der ikke et nogle råd. Du skal bare kaste dig ud i det, og huske at gøre det på din egen måde. Det vigtigste er, at det skal være lysten, der driver dig, lyder det fra den unge YouTube-stjerne. 16-årige Kristine Sloth har i dag mere end 100.000 følgere på sin kanal - hendes bedste råd er, at du skal være dig selv på dine videoer. - Husk dig selv i alt, hvad du laver. Hvis du kopirer andre ender det med garanti med at bide dig i røven. Og så bliver du taget mere seriøst med godt udstyr - så hav også det med i overvejelserne, lyder det fra 'youtuberen'. 16-årige Armin Merusic startede hans video-karriere som 9-årig, hvor han begyndte med at optage små film med sin mobiltelefon. Hans råd til nyopstartede youtubere er, at de skal være så originale som muligt. - Du skal unik og ægte. Du behøver ikke være en stjerne fra start - alle lærer med tiden. Og så er det selvfølgelig et plus, hvis du har ordenligt udstyr, så det bliver god kvalitet, men jeg startede også selv på telefonen, lyder det fra youtuberen som i dag har næsten 150.000 følgere.

Det kan snart være slut med uhæmmet at se alle videoer fra YouTube-stjerner som 16-årige Armin Merusic.

YouTube er nemlig kommet på en ny idé, der skal få brugere til at betale for et særligt abonnement, hvor de kan se helt eksklusivt og populært indhold. Det skriver Re/code.

TV: Dansk YouTube-stjerne får folk til at skrige af skræk
TV: Dansk YouTube-stjerne får folk til at skrige af skræk

Det eksklusive indhold skal leveres af populære musikere og stjerner med mange følgere på YouTube, som videotjenesten vil betale for at lave særligt indhold.

Ud over at få et eksklusivt indhold slipper de betalende-brugere også for de forstyrrende reklamer inden hver video.

TV: Video, der imponerede hele verden, er nu fjernet fra Youtube
TV: Video, der imponerede hele verden, er nu fjernet fra Youtube

YouTube, der er ejet af Google, vil fortsat have gratis indhold og forsikrer, at de videoer, der i dag ligger tilgængeligt på sitet, fortsat vil være til fri benyttelse.

Det nye YouTube-indhold forventes at blive lanceret i slutningen af året eller engang i 2016.

Re/code for forsøgt at få en kommentar fra YouTube, men de ønskede ikke at kommentere det nye koncept.

Dansk YouTube-stjerne: 'Jeg græd da jeg fik de første 10.000 følgere'
Dansk YouTube-stjerne: 'Jeg græd da jeg fik de første 10.000 følgere'

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende reality-deltageren?...
bt.dk
Ny OL-skandale: Endnu en atlet taget...
bt.dk
Melanie fortryder flere ting efter...
bt.dk
Studerende anklagede Støjberg for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx