Af - 17/04-15 11:20; Opdateret: 17/04-15 11:36

Plus size-model sætter folk på plads: Lad nu VÆRE med at kalde mig modigPlus size-model sætter folk på plads: Lad nu VÆRE med at kalde mig modig

Den amerikanske blogger og plus size-model Jessica Kane delte et billede af sig selv i badedragt. Nu svarer hun igen på folks 'rosende' kommentarer.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik videre i galleriet for at se Jessica Kanes standbilleder.

Debatten om kropsidealer rammer ikke sjældent spalterne. Denne uge har et billede af plus size-modellen Jessica Kane i badedragt sat gang i snakken.

Men ikke helt af den grund, som man typisk skulle tro. For da Jessica Kane delte billederne af sig selv på stranden i anledning af sin 35-års fødselsdag, lagde hun især mærke til én tydelig tendens i kommentarfeltet.

Folk skrev, at hun var modig for ikke at dække sig til med sarong eller lignende.

Modebranchen indfører stramme regler i kølvandet på Cover-skandalen
Modebranchen indfører stramme regler i kølvandet på Cover-skandalen

Derfor svarede Jessica igen i en opdatering, hvor hun blandt andet skriver:

"DET HER VAR IKKE MODIGT. Jeg har fået fortalt, hvor modig jeg er for ikke at have haft noget over mig. Men at gå ud uden en sarong, ville kun kræve mod, hvis jeg gik op i, hvad andre tænker om mig. Men det gør jeg ikke."

"Jeg bruger min tid på at bekymre mig over ting, som jeg KAN styre. Og denne dag tænkte jeg kun på, hvor fabelagtigt, jeg havde det, og al den sol, jeg skulle nyde den dag."

Hun giver samtidig eksempler på ting, der rent faktisk kræver mod: Familier, der kæmper med sygdomme. Mødre, der forsøger at komme ud af misbrug. At bryde fri fra et voldeligt forhold.

"LEV dit liv og husk kun at bekymre dig om ting, der virkelig betyder noget."

THIS WAS NOT BRAVE. I've been told how brave I am for not having a coverup, but going with out a wrap would only take...

Posted by Jessica Kane on Tuesday, April 14, 2015

Jessicas opdatering har høstet over 600.000 likes på Facebook. Hun skriver i en ny opdatering, at opslaget er nået ud til svimlende 19 millioner mennesker.

The response to my "brave" photo that has now by the miracle of God reached over 19 million just on this page alone, has...

Posted by Jessica Kane on Thursday, April 16, 2015

Du kan følge med i Jessicas hverdag på hendes blog, hvor hun arbejder på at være et forbillede og minde kvinder om, at de skal tro på sig selv - uanset størrelse.

17-årige Anne vejer 37 kg: Jeg bliver mobbet, fordi jeg er naturlig tynd
17-årige Anne vejer 37 kg: Jeg bliver mobbet, fordi jeg er naturlig tynd

STEM HER: Hvilken kropstype vil du se i dit modemagasin?
STEM HER: Hvilken kropstype vil du se i dit modemagasin?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx