Af Simon Boas - 25/07-17 10:27

Advarsel: Din iPhone risikerer at blive hacket - du skal reagere straks!Advarsel: Din iPhone risikerer at blive hacket - du skal reagere straks!

Hvis du er ejeren af en iPhone, så gør du klogt i straks at opdateres dets styresystem iOS.

storybild

(Billede: Regis Duvignau)

Sådan lyder opfordringen fra Apple på deres blog.

Ifølge elektronikgiganten er der nemlig en overvejende risiko for, at eventuelle hackere er i stand til at kontrollere din iPhone ved hjælp af det trådløse netværk, som telefonen er forbundet til.

»En hacker inden for rækkevidde kan muligvis udføre vilkårlig kode på Wi-Fi-chip'en,' skriver Apple på deres blog og tilføjer, at den omtalte og sårbare wifi-chip sidder i alle Apple-enheder fra iPhone 5 og fjerde generationen af iPad og frem.

Hvis du endnu ikke har opdateret din iPhone, så kan du gøre det ved at gå ind i telefonens indstillinger og her åbne fanebladet 'Generelt', hvor du bliver mødt af muligheden for at lave en softwareopdatering.

Og noget kunne tyde på, at der er mange danskere, der får brug for at opdatere deres iPhone. Ifølge Mobilsiden.dk kommer hele 85 procent af mobiltrafikken i Danmark fra iPhone og iPads. Dermed markerer Apple sig som den klart største spiller på det danske mobilmarked.

Ifølge Mobilsiden sidder Apple på 49 procent af den danske markedsandel, mens Samsung må tage til takke med 24 procent og Huawei med bare otte procent.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Føles som sommer: 25 grader og sol...
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx