Af - 16/06-16 20:12

Fem forbrydere der giver verdens lækreste fange kamp til stregenFem forbrydere der giver verdens lækreste fange kamp til stregen

Jeremy Meeks blev berømt for sit flotte forbryderfoto. Men er han nu også verdens lækreste fange?

Bildstrecke im Grossformat »
Se de andre lækre fanger i de næste slides. Meagan McCullough blev anholdt i 2010 for at køre påvirket i bil. Det var dog først to senere, at hendes kønne forbryderfoto dukkede op på nettet. Billedet blev for alvor spredt digitalt, da en internetbruger brugte det til et meme, hvor der stod "wanted in 50 states". Meagan McCullough, der er mor til fire børn, har senere fortalt, at det virale meme blev et 'wake-up call for hende. Forbryderfotoet af Sean Kory dukkede op i kølvandet på billedet af Jeremy Meeks tilbage i 20114. Mange mente, at Sean Kory var mindst lige så lækker som Meeks. Så billedet af ham spredte sig hurtigt som en steppebrand. Sean Kory blev anholdt for at gå amok på en tv-reporter fra Fox News under en Halloween-parade i Californien Sarah Seawright er endnu et bevis på, at internettet ikke kan få nok af lækre forbrydere. Den 24-årige kvinde fra delstaten Arkansas blev anholdt i 2014, fordi hun undlod at dukke op i retten i forbindelse med, at hun var blevet sigtet for skødesløs kørsel. Den smukke sydstats-kvinde har desuden tidligere været anklaget for alt fra røveri, kidnapning og vold. Hun blev døbt 'Prison Bae' på nettet. Den kønne teenager fra North Carolina tog nettet med storm, da hun i 2014 blev anholdt for at være i besiddelse af angstdæmpende medicin (benzodiazepiner), som hun ville videresælge. Politifotoet af den unge kvinde gav hende en masse beundrere på de sociale medier. Hun blev senere anholdt på ny, da hun i 2015 blev taget for butikstyveri. 19-årige Sarah Fray blev anholdt i Texas sidste år for 'besiddelse og forsendelse' af kokain, ecstasy, meth-amfetamin og LSD. På trods af den alvorlige sigtelse, formåede den unge kvinde alligevel at smile på sit forbryderfoto, hvilket gav hende tilnavnet 'Adorable Drug Kingpin' (Yndig narkobagmand, red.). Historien om hende tog en interessant drejning, da det senere kom frem, at hendes far arbejede far arbejdede for narkopolitiet.

De seneste dage har den tidligere fange, Jeremy Meeks, skabt stor opmærksomhed, efter han delte sit første modelfoto.

Verdens 'lækreste fange' har lige delt sit første modelfoto: Se det her
Verdens 'lækreste fange' har lige delt sit første modelfoto: Se det her

Meeks blev i sin tid kendt for sit flotte forbryderfoto, der gik verden rundt. Hypen var så intens, at han efterfølgende fik en modelkontrakt med et modelbureau i Los Angeles. Så der var forståeligt nok mange, der var nysgerrige efter at se ham udfolde sig som model.

Verdens frækkeste fange smider tøjet: Se billedet her
Verdens frækkeste fange smider tøjet: Se billedet her

Jeremy Meeks er dog langtfra den eneste, hvis forbryderfoto har taget nettet med storm.

Complex Magazine har samlet en liste over en række andre anholdte, der ser ualmindelig godt ud.

Se billederne i galleriet øverst, og stem på, hvem der er den lækreste nedenfor.


LÆS OGSÅ: 'Verdens lækreste fange' løsladt: Så eftertragtet er han

LÆS OGSÅ: Her er den 'frække fanges' nye actionsfigur

LÆS OGSÅ: Er denne kvinde den nye 'hotte fange'?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx