Af - 09/04-16 12:08; Opdateret: 09/04-16 12:26

Mor var flad af grin: Kan du se, hvad sønnens 'påskeæg' ligner?Mor var flad af grin: Kan du se, hvad sønnens 'påskeæg' ligner?

En mor er gået viralt på Facebook, efter hun uploadede en uheldig gave fra sin stolte søn.

storybild

Shelley Brandie med sin familie. (Billede: Facebook)

Det er vist en uskreven regel, at når man får foræret et kreativt mesterværk af sine små børn, så skal det straks op at hænge på køleskabet, hvor alle i hjemmet kan nyde synet.

Men det kan godt være, at britiske Shelley Brandie er nødt til at tænke en ekstra gang over, om det påskekort, hun har fået af sin søn, måske er en anelse for vulgært til den prestigefyldte køleskabslåge.

Tidligere på ugen delte hun således et foto af det kreative påskekort, som hendes søn havde lavet til hende i sin skole. Hun var mildt sagt overrasket, for ‘påskeægget’ i midten af kortet lignede mest af alt det kvindelige kønsorgan.

- Det øjeblik hvor din søn finder sit påskekort, han har lavet i skolen, som han havde glemt at give dig - og du åbner det og ser en vagina!!!, skriver Shelley Brandie i sit opslag på Facebook-siden The Unmumsy Mom.

- Han var så stolt, fordi påskeægget stak ud! Læreren må have haft det rigtig sjovt, da børnene skulle lave dem 😂😂😂, fortsætter hun.

When your son finds his Easter card he made at school and brings through as he forgot to give you it and you open it to...

Posted by Shelley Brandie on Monday, 4 April 2016

Opslaget har fået mere end 13.000 likes, og det er blevet delt næsten 2.000 gange. Mange andre mødre har suppleret med lignende kunstværker, deres egne børn har lavet, som også kan kategoriseres i den pikante ende af skalaen.

- Min datter tegnede dette billede … Det er hjerter inde i andre hjerter - åbenbart, skriver Helen Maciver.

Neil Harvey skriver: - Min søn tegnede dette blomsterbillede i skolen for nylig. Det var meningen, det skulle være en silhuet, og da han foldede den på langs, blev det til dette….

Og så er der Sarah Mackay, der har uploadet et foto af ‘jernmanden og hans “skyder”’:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx