Af Simon Boas - 16/09-17 11:43

Brandvæsen rykkede ud til 'mærkelig' ulykke: Lad være med at gøre sådan noget!Brandvæsen rykkede ud til 'mærkelig' ulykke: Lad være med at gøre sådan noget!

Det hørte formentlig ikke til en opgave af de normale, da det lokale brandvæsen i den tyske by Worms fredag måtte rykke ud til byens sygehus.

storybild

(Billede: Feuerwehr Worms)

For da de ankom til stedet, blev de mødt af et noget usædvanligt syn. En mand havde nemlig fået sin penis i klemme i en 2,5 kilo tung vægtskive fra det lokale træningscenter. Og den, altså mandens penis, sad så godt fast, at det ganske enkelt ikke var muligt for sygehuspersonalet at få den fri.

Det skriver flere internationale medier, heriblandt VG.

I stedet måtte de tilkalde brandvæsnet, der altså har muligheden for at tage nogle noget mere voldsomme remedier i brug. Og med hjælp fra blandt andet en vinkelsliber lykkedes det brandvæsnet efter tre timer at få mandens penis fri fra den 2,5 kilo tunge vægtskive.

Brandvæsnet har selv lagt et billede af vægtskiven på deres Facebook, hvor de også beskriver hele det mærkværdige optrin. Opslaget er i skrivende stund kommenteret mere end 26.000 gange, ligesom over 14 tusinde har givet opslaget et 'like'.

I opslaget opfordrer brandvæsnet desuden andre til ikke at gøre noget tilsvarende.

'Lad være med at gøre sådan noget,' lyder det.

Læs hele opslaget herunder:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert om Coops lukning af 47...
bt.dk
Nu bekræfter han: Hitsanger er...
bt.dk
Usædvanligt vejr under opsejling:...
bt.dk
Hver tredje passager gider ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx