Af - 05/08-15 18:43

Teenager redder fremmeds liv med tre små ord: Nu hyldes han på den smukkeste mådeTeenager redder fremmeds liv med tre små ord: Nu hyldes han på den smukkeste måde

En 17-årig irsk knægt hyldes i stor stil efter han angiveligt reddede en mands liv.

storybild

Jamie Harrington hyldes i et sådan omfang, at han har måtte anskaffe en agent, der tager sig af de mange pressehenvendelser. (Billede: Peter Varga/HumansOfDublin)

- For omkring tre måneder siden sendte han mig en sms, hvor han fortalte, at hans kone er gravid. De skal have en dreng, og de opkalder ham efter mig.

Sådan lyder det stolt fra Jamie Harrington i et rørende opslag på Facebook, der om noget er et bevis på, at næstekærlighed betaler sig.

Irske Jamie Harrington fra Dublin kom gående på gaden, da han så en mand i 30'erne sidde på kanten af en bro. Hvor nogle sikkert ville gå videre og tænke 'det klarer den næste', så trådte 17-årige Jamie i karakter. Historien har han lagt på Facebook-siden Humans of Dublin, hvor den har fået over 30.000 likes.

- Jeg stoppede og spurgte, om han var okay, men jeg kunne se i hans øjne, at han ikke var det. Han sagde heller ikke noget, men jeg kunne se tårer fra hans øjne, skriver Jamie Harrington i opslaget, hvor han fortsætter:

- Jeg bønfaldt ham i et stykke tid om at komme ned i sikkerhed, og det gjorde han til slut. Vi sad på fortorvet og snakkede i omkring 45 minutter om, hvad der var sket med ham, og hvorfor han havde det sådan.

TV: Politimand forhindrer selvmordsfald ved at stille sin krop i vejen
TV: Politimand forhindrer selvmordsfald ved at stille sin krop i vejen

Kan I tro det?
Da Jamie Harrington skulle gå, ville han tilkalde en ambulance, men det var manden ikke meget for.

- Han var sådan 'Please, please vær sød ikke at ringe til dem, jeg har det fint. Jeg vil bare gå lidt rundt alene, jeg skal nok klare mig'.

- Jeg fortalte ham, at han skulle lade mig ringe efter en ambulance, for ellers ville jeg ikke kunne sove, når jeg vidste, at han vandrede alene rundt. Så jeg ringede, og han blev fragtet til St. James Hospital. Jeg fik hans nummer, så jeg kunne holde kontakten med ham i et stykke til.

Det viste sig at være en god idé for tre måneder senere tikkede sms'en ind.

- Kan I tro det? De opkalder deres barn efter mig. Han sagde, at han var klar til at springe, da jeg kom hen til ham, og at mine få ord reddede hans liv; at de stadig kører i hans hoved hver dag.

Ordene var: Er du okay?

- Jeg kan ikke rigtig forstå, hvordan disse få ord kunne redde hans liv, men han svarede mig: 'Forestil dig, hvis ingen nogensinde havde spurgt dig om det.'

Opslaget er delt over 3.000 gange og har fået 33.000 likes. Blandt de mere end 700 kommentarer er Caroline Quinn, der hævder at kende Jamie Harrington.

- Han er en unik knægt med en lys fremtid. Han arbejder meget med deprimerede teenagere og er en sand inspiration.

TV: Skolelærer vinder 100.000 - bruger pengene på sko til eleverne
TV: Skolelærer vinder 100.000 - bruger pengene på sko til eleverne

Læs hele opslaget herunder:

"I was just on my way to the American sweet shop to buy some Gatorade, when I saw this guy in his 30s sitting on the...

Posted by Humans of Dublin on Monday, August 3, 2015

LÆS OGSÅ: Politimand hyldes: Gjorde noget uventet for enlig mor til seks

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx