Af - 25/04-15 16:26

Derfor nægtede far at skjule datters misbrug i dødsannonceDerfor nægtede far at skjule datters misbrug i dødsannonce

En amerikansk far havde en helt særlig grund til at råbe op om den grimme sandhed, da hans 24-årige datter døde af en overdosis

storybild

(Billede: Privatfoto)

Da hans 24-årige datter døde af en overdosis valgte en amerikansk far at fortælle det til alle på Facebook. Helt uden filter.

Det skriver Washington Post.3

Den 24-årige Molly Parks kæmpede i årevis med et kombineret misbrug af piller og alkohol. Til sidst endte en afhængighed af heroin igennem fem år med at tage hende af dage.

Netop som familien havde håbet, at hun havde fået vendt sit liv til det bedre, blev hun fundet død på toilettet i en restaurant med en nål i armen.

Morgenen efter, at hendes far, Tom, fik den forfærdelige nyhed, satte han sig til tasterne og skrev sine mindeord om datteren, der kun blev 24. De fleste forældre ville nok fremhæve deres børn i det pæneste lys, men Tom undlod ikke en eneste ting i sin mindetekst.

Han kunne aldrig få sig selv til at skrive, at hun døde 'pludseligt' eller andre floskler, som man ofte bruger, når unge dør alt for tidligt.

Venner lavede slankepagt: I dag er de modeller og vil bryde tabu
Venner lavede slankepagt: I dag er de modeller og vil bryde tabu

- Jeg har set en masse dødsannoncer fra familier, der mister medlemmer i tyverne, trediverne eller fyrrerne - og de indeholder alle ordene 'at de døde pludseligt,' siger faren.

I stedet skrev han sandheden om Molly. I håb om, at andre ville kunne lykkes med det, som han selv ikke formåede.

Min datter Molly Parks traf mange gode valg i hendes alt for korte liv, og hun traf også en del dårlige. Hun prøvede at kæmpe imod afhængigheden på hendes egen måde og i går aftes endte kampen på et wc-gulv på en restaurant med en sprøjtefuld heroin.

Mobbeoffer: Min lærer blev fyret for forsvare mig
Mobbeoffer: Min lærer blev fyret for forsvare mig

Hele hendes familie prøvede at hjælpe hende med at vinde kampen, men vi kunne ikke vise hende den rette vej til at komme ud af misbruget. Vi vil altid elske og savne hende. Hvis du har en ven eller en slægtning, der kæmper kampen imod afhængighed, så vær sød at gøre alt i din magt for at være støttende.

Måske vil det hjælpe for din elskede. Desværre hjalp det ikke vores. Jeg håber, at min datter nu kan finde den fred, som hun søgte her på jorden.

Molly Parks havde været ind og ud af afvænning tre gang i løbet af det sidste år, og arbejdede i sine sidste måneder med at bringe pizzaer ud.

Lykke May som junkie: 'Jeg skulle have været prostitueret'
Lykke May som junkie: 'Jeg skulle have været prostitueret'

Hendes familie beskriver hende som sjov, teaterelskende, modebevidst, Harry Potter-entusiast og god til at spille klaver.

Faren Tom husker hende som 'klog, underholdende og engageret.'

- Hun lignede ikke en stofanhængig. Hun var ikke det, man ville forbinde med en junkie, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx