Af - 08/06-16 07:22

1-årige Jacob fik tæsk - nu er baysitteren anholdt1-årige Jacob fik tæsk - nu er baysitteren anholdt

Efter morens desperate opråb på Facebook er Jacobs babysitter blevet anholdt.

storybild

Efter massivt pres på sociale medier er den 27-årige babysitter, Markell Hilaire, fredag blevet anholdt i den amerikanske stat, Oregon.

Han er sigtet for grov vold mod den kun 1-årige Jacob, hvis historie gik verden rundt sidste måned.

I marts måned blev 1-årige Jacob passet af babysitteren, mens hans forældre Joshua Marbury og Alicia Quinney var ude og spise.

1-årige Jacob fik tæsk af sin babysitter: Nu er sagen henlagt
1-årige Jacob fik tæsk af sin babysitter: Nu er sagen henlagt

Men da de ikke kunne få fat på ham efter nogle timer, valgte de at tage hjem, hvor de fandt babysitteren sovende på sofaen, mens Jacob skreg og græd i sin seng.

I første omgang sendte de Markell Hilaire hjem, der var en ven af familien, men næste dag så de, at der var noget helt galt.

- Det første jeg så var et blåt øje. jeg troede, at han måske havde tegnet sig med en tusch, men da han vendte sig, kunne jeg se, at hele den ene side af ansigtet var blåtog gult, forklarede Alicia Quinney til Oregon Live.

På hospitalet fik parret at vide, at Jacob havde været udsat for massiv vold, og efterfølgende blev parret afhørt af politiet.

Børneorganisationer: Opdragende tæsk er trussel mod børn
Børneorganisationer: Opdragende tæsk er trussel mod børn

De fortalte, at babysitteren havde været alene med Jacob aftenen forinden, men da der efter to måneders efterforskning stadig ikke var sket noget i sagen på trods af babysitterens tilståelse, lagde Joshua Marbury billeder af den forslåede dreng på Facebook.

Her forklarede han, at en særlig lov i Oregon var skyld i, at babysitteren ikke kunne blive straffet.

For ifølge loven skal anklageren kunne bevise, at ofret har lidt fysisk skade, og at vedkommende har oplevet væsentlig smerte, hvilket er stort set umuligt, når ofret er et år gammel og ikke kan tale.

TV: Pakkebud kaster med kunders pakker og truer med tæsk
TV: Pakkebud kaster med kunders pakker og truer med tæsk

Og det er stort set umuligt at konstatere, når ofret i Jacobs tilfælde ikke kan tale, fordi han er 1-år gammel.

Men efter billederne af Jacob blev lagt på Facebook, gik historien verden rundt og har altså ført til, at han fredag blev anholdt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx