Af Tinie Maibøll - 27/07-17 21:32

Borgmester tabte klamt væddemål: 'Hvis de vinder, spiser jeg en rotte'Borgmester tabte klamt væddemål: 'Hvis de vinder, spiser jeg en rotte'

Se videoen her.

storybild

'C'est la vie'. Den franske borgmester Charles Dayot i byen Mont-de-Marsan måtte sluge både stolhed og rotte, da han tabte et væddemål om fodbold. (Billede: IROZ GAIZKA)

En fransk borgmester i byen Mont-de-Marsan endte med at måtte sluge mere end sin stolthed efter at have tabt et væddemål om udfaldet af kampen om pladsen i kvartfinalen i Champions League mellem Barcelona og Paris Saint Gemain.

'Hvis Barcelona vinder, så spiser jeg en rotte og stemmer på Mélechon,' sådan lød det på Facebook fra borgmesteren i den sydfranske by Mont-de-Marsan Charles Dayot. Og han skulle vise sig at være en mand af sit ord. Det skriver den franske nyhedsside L'independant.

Tilbage i marts måned skulle Dayots yndlingshold Paris Saint Germain nemlig spille mod Barcelona om at gå videre til kvartfinalen i Champions League. Og uheldigvis for borgmesteren endte Barcelona på mirakuløs vis med en overlegen sejr på 6-1.

Og søndag måtte borgmesteren så holde sit ord. Til den lokale festival Fetes de la Madeleine satte borgmesteren sig til bords omringet af tilskuere. Iført en improviseret hagesmæk af en spilletrøje fra Paris Saint Germain og væbnet med bestik, kunne han kigge ned på dagens anretning.

På tallerkenen foran ham var rottens hale, ben og kranium placeret. Noget borgmesteren ikke umiddelbart kastede sig frådende over. Resten af rotten gled dog lidt lettere ned end hale og ben. Borgmesteren havde nemlig fået en ven, der er kok, til at tilberede resten af rotten i en lille gryde.

Og selvom gryderetten så lidt mere appetitlig ud end halen og benene, så sagde han ifølge det franske medie således under 'middagen':

»Jeg vil aldrig indgå væddemål igen.«

Selvom han Charles Dayot endte med at måtte spise rotten, så har han også indrømmet, at han ikke har opfyldt sit løfte om at stemme på den venstreorienterede politiker Jean-Luc Mélenchon.

Flere deltagere til festivalen har dokumenteret optrinnet med videoer på Facebook og andre sociale medier. Du kan se en af dem herunder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Royal Run er i gang: Kan du spotte...
bt.dk
Donald Trump i smutter: Kom til at...
bt.dk
Forlystelse lukket: Kvinde ramte træ...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx