Af - 27/06-16 17:12

Danny var tyk, træt og trist: Nu kan man næsten ikke kende hamDanny var tyk, træt og trist: Nu kan man næsten ikke kende ham

21-årig canadier lagde sin livsstil om. Se hans vilde forvandling.

Bildstrecke im Grossformat »

Danny Mabley havde ingen anelse om, hvad kalorier var for noget. Så han åd og åd, indtil pilen på badevægten en dag ramte 140 kilo.

Den 21-årige canadier var faktisk så overvægtig, at han begyndte at lide af søvnapnø, som forstyrrede hans vejrtrækning og ødelagde hans nattesøvn.

Glem Kim Kardashian: Her er Instagrams største røv
Glem Kim Kardashian: Her er Instagrams største røv

Som om det ikke var slemt nok, var hans massive overvægt også årsag til, at han blev mobbet i skolen, hvilket fik ham til at pjække og synke ned i en depression.

Det skriver Daily Star.

- Jeg plejede at sidde og æde chips hver dag. Alle kendte mig som ham den fede fyr. Når man er stor, bliver man hele tiden mindet om det, siger Danny Mable til Daily Star og tilføjer:

- Jeg blev mobbet så meget i min tid i high school, at jeg blev væk i et halvt år. Det (mobningen, red.) foregik primært verbalt, men der var også et tidspunkt, hvor de andre elever ville slås med mig, fortæller han.

Tabte 64 kilo på otte måneder: 'Nu flokkes pigerne om mig'
Tabte 64 kilo på otte måneder: 'Nu flokkes pigerne om mig'

To år efter at Danny Mabley forlod high school, fik han et job, hvor en kollega fik ham overtalt til at tage med i fitness-centret. Her fik Danny smag for styrketræning, og siden hen begyndte han at løfte vægte fem gange om ugen. Den megen træning har medført, at han løbende har tabt fem kilo om måneden, skriver Daily Star.

- Jeg begyndte på en fleksibel diæt. Jeg spiste, hvad jeg havde lyst til, men jeg spiste overvejende sundt, fortæller Danny Mabley, der oplevede, at kiloene raslede af ham, når han samtidig undgik sodavand og slik.

Oliver fyldte to sæder i bussen: Så slank er han i dag
Oliver fyldte to sæder i bussen: Så slank er han i dag

I dag er den unge canadier nået helt ned på 77 kilo. I takt med sit vægttab har han desuden taget gevaldigt på i muskelmasse, hvorfor han ikke døjer lige så meget med løst hud, hvilket mange andre, der har tabt sig stort, gør.

- Det løse hud er der stadig, og ind imellem generer den mig også, fordi jeg gerne vil have, at min brystkasse er mere stram. Men det er ikke nær så slemt, som det var engang, siger Danny Mabley, der på sin Instagram har dokumenteret sin lange rejse med at lægge sit liv om.

- Jeg dokumenterede det fra begyndelsen. Primært for min egen skyld, så jeg kunne følge min proces. Men også fordi det var med til at gøre mig vedholdende, siger den unge canadier, der i dag ernærer sig som personlig træner.

- Det er fantastisk at kunne være med til at inspirere folk, siger han.

Se Dannys vilde forvandling i galleriet øverst!

LÆS OGSÅ: Du bliver slankere af at putte og kramme

LÆS OGSÅ: Vildt vægttab: Måtte købe ny kjole tre dage før sit bryllup

LÆS OGSÅ: Professor: Ost, chokolade og rødvin hjælper på vægttab

LÆS OGSÅ: Respekt: Personlig træner tog 30 kg på for at motivere kvindes vægttab

LÆS OGSÅ: The Voice-seere tror ikke deres egne øjne: Deltager afslører vild forvandling

LÆS OGSÅ: Kardashian afslører: Sådan har jeg fået min røv

LÆS OGSÅ: Ny forskning: Motion er ikke vejen frem hvis du vil tabe dig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx