Af Sebastian Bjerring Jensen - 26/05-17 11:41

Patient gik amok på hospital: Det blev starten på timelangt voldtægtsmareridtPatient gik amok på hospital: Det blev starten på timelangt voldtægtsmareridt

Der udspillede sig et regulært gidsel- og voldtægtsdrama, da to sygeplejersker blev taget til fange på et hospital af en fængselsfange 13. maj i Chicago. Det skriver NBC Chicago.

storybild

21-årige Tywon Salters var i gang med at afsone en fængselstraf, men befandt sig på hospitalet, fordi han havde spist et stykke plastik. Fangen lå på Delnor Hospital og sundede sig efter en tur på operationsbordet, hvor plastikstykket var blevet fjernet, da han fik lov at gå på toilettet. Da han kom tilbage til sin sygeseng, fik han fravristet sig en pistol fra den politibetjent, der havde til opgave at holde øje med Tywon Salters.

Fire hjemmeplejere frifundet i sag om fejlmedicinering
Fire hjemmeplejere frifundet i sag om fejlmedicinering

De næste tre timer skulle vise sig at blive frygtelige for især to sygeplejersker. For da den 21-årige fange fik fat i pistolen, løb betjenten angiveligt væk, og så gik en bevæbnet - og nøgen - Tywon Salters ind på en sygeplejerskes kontor. Her bad han hende smide tøjet, så han kunne tage det på, og derfor 'truede han og begik både fysisk og psykisk overgreb på hende' ifølge anklageskriftet.

Forsvarer efter dom: Nu får sygeplejerske sit liv tilbage
Forsvarer efter dom: Nu får sygeplejerske sit liv tilbage

Det blev endnu værre, da en anden sygeplejerske uheldigvis gik ind i lokalet. Nu tvang Tywon Salters den første sygeplejerske til at forlade rummet, og så startede et timelangt mareridt for den nyankomne sygeplejerske.

I de næste tre timer blev sygeplejersken slået, tvunget til at smide tøjet, voldtaget og truet. Og det skete flere gange. På et tidspunkt fik hun overtalt Tywon Salters til at få lov at foretage et enkelt telefonopkald, og det brugte hun til at advare andre kollegaer, så de kunne flygte.

Herefter gik hun med sin gidseltager igennem hospitalet til et nyt rum, og på hendes vej mødte de derfor heldigvis ingen andre medarbejdere, som Tywon Salters kunne forgribe sig på. Fra det nye rum forsøgte politiet at forhandle med den 21-årige fange, men det mislykkedes, og til sidst endte et SWAT-hold med at storme hospitalet og dræbe Tywon Salters.

LÆS OGSÅ: Professor: Tænkeligt at sygeplejerske skal i Højesteret

LÆS OGSÅ: Sygeplejerskesag vakler inden landsrettens afgørelse

LÆS OGSÅ: Anklager insisterer på livstid til sygeplejerske

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Glemte et gratis æble i sin taske: NU...
bt.dk
Forbrugerombudsmanden advarer: Får du...
bt.dk
Agent i stor kritik af...
bt.dk
FIFA vil udvide turnering: Er blevet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx