Af - 14/07-14 17:01; Opdateret: 15/07-14 09:30

3-årig pige vågnede op til sin egen begravelse3-årig pige vågnede op til sin egen begravelse

En begravelsesceremoni i Filippinerne tog en chokerende drejning.

En 3-årig pige fra Filippinerne blev fredag erklæret død efter flere dage med høj feber, men da pigen søndag blev mindet ved en begravelsesceremoni, vågnede hun pludselig op.

Episoden fandt sted i den filippinske by Aurora, og det lokale politi har ifølge mediet The Philippine Star bekræftet forløbet, som understøttes af en YouTube-video, der angiveligt er fra ceremonien.

Pigen der vågnede op til egen begravelse er død
Pigen der vågnede op til egen begravelse er død

Baby overlever mirakuløst fald fra 11. sal
Baby overlever mirakuløst fald fra 11. sal

Her ser man, hvordan forældrene til den 3-årige pige løfter deres datter op fra træ-kisten, mens de tilstedeværende ser chokeret til.

Pigen blev i fredags indlagt på byens hospitalsklinik efter nogle dages sygdom, oplyser byens politiinspektør, Heidil Teelan, som har talt med forældrene.

- Hospitalets læger har bekræftet, at pigen lørdag morgen ikke længere havde nogen puls og var klinisk død, siger politiinspektøren til The Philippine Star.

Ved begravelsen, som søndag fandt sted i den lokale kirke, opdagede én af de tilstedeværende pludselig, at pigen bevægede hovedet, mens hun lå nede i kisten, og straks efter mærkede forældrene, at pigens puls slog igen.

Mirakel: Baby snød abort og fødes sund og rask
Mirakel: Baby snød abort og fødes sund og rask

Pigen fik hurtigt noget vand, hvorefter hun blev bragt tilbage til klinikken.

Noget tyder på, at pigen var i koma, lyder det fra politiet.

- Vi kan ikke bekræfte noget som helst vedrørende pigens tilstand, men ud fra forskellige observationer lader det til, at pigen har været i en koma-tilstand, som hun er vågnet op fra, siger politiinspektøren, der tilføjer, at sygeplejersker nu tager sig af den 3-årige pige hjemme hos familien.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx