Af - 08/09-16 19:25

Buschaufføren Peter gjorde det eneste rigtige, da han så livløs 3-årigBuschaufføren Peter gjorde det eneste rigtige, da han så livløs 3-årig

- Det var først, da jeg kørte, at chokket lagde sig.

storybild

Tirsdag fik den 48-årige buschauffør, Peter Reindl, sit livs chok, da han kørte sin rute mellem Erlandsgård og Trönninge i Varberg i Sverige.

Ved 14-tiden var der steget en mor ombord, der havde sine to små sønner med i en barnevogn. Da de kom ind i bussen, var den ældste dreng frisk, og han smilede og vinkede til Peter, men da de havde kørt lidt, kunne han pludselig se i bakspejlet, at moren ikke kunne få kontakt med sin søn.

Sejt! 86-årige Lasse suser rundt i gaderne på hoverboard
Sejt! 86-årige Lasse suser rundt i gaderne på hoverboard

- Da jeg ser i spejlet, kan jeg mærke, at der er noget helt galt, siger Peter Reindl til Hallands Nyheter.

Han gik ned bag i bussen til moren og drengene, der var de eneste passagerer i bussen, og her så han, hvordan den ældste dreng var blevet helt livløs, og moren desperat forsøgte at få kontakt til ham.

- Jeg troede, han havde fået hjertestop, siger Peter, der omgående ringede efter en ambulance, som ankom efter kort tid og kunne yde førstehjælp til drengen.

Sejt! Derfor skriver hundredevis af mænd til denne kvinde
Sejt! Derfor skriver hundredevis af mænd til denne kvinde

Men den desperate mor kunne ikke komme med i ambulancen, fordi der ikke var plads til lillebroren og barnevognen, og så tog Peter endnu en hurtig beslutning.

- Der sagde jeg 'hop ind i bussen', og så kørte jeg så hurtigt som muligt til skadestuen, siger han til Hallands Nyheter,

Her fik han sat mor og barn af, og i første omgang besluttede han sig for at køre tilbage på ruten, så han 'kunne komme op på hesten igen', men her gik det op for ham, at han havde været i en form for choktilstand.

ADVARSEL: Dette må du aldrig gøre på din iPhone
ADVARSEL: Dette må du aldrig gøre på din iPhone

- Det var først, da jeg kørte, chokket lagde sig, og jeg begyndte at spekulere over, om drengen var i live, siger han om oplevelsen, der fik ham til at reagere instinktivt på alt, der foregik.

Heldigvis viste det sig, at der var tale om feberkramper, og efter nogle timer på sygehuset kunne han blive udskrevet. Men den taknemmelige mor sørgede for at finde frem til Peters telefonnummer, så hun kunne takke ham for indsatsen.

- Havde det ikke været for ham, så ved jeg ikke, hvad jeg skulle have gjort, siger moren Carolina Haglund til Hallands Nyheter.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx