Af Ritzau - 15/10-16 00:33; Opdateret: 15/10-16 08:06

Nye sexanklager mod Trump: Kvinde fortæller om ækelt møde i sofaNye sexanklager mod Trump: Kvinde fortæller om ækelt møde i sofa

Flere kvinder står frem og beskylder Republikanernes præsidentkandidat for seksuelle overgreb. Trump afviser.

storybild

Yderligere to kvinder, Summer Zervos og Kristin Anderson, slutter sig nu til rækken af kvinder, der beskylder Republikanernes præsidentkandidat, Donald Trump, for seksuelle overgreb eller tilnærmelser. (Billede: Scanpix/Sara D. Davis)

Yderligere to kvinder stod fredag frem med påstande om, at den republikanske præsidentkandidat, Donald Trump, har krænket dem seksuelt.

En af kvinderne, Summer Zervos, deltog i 2006 i tv-showet "The Apprentice" (på dansk "Hyret eller Fyret", red.), hvor deltagerne konkurrerer om en ledende stilling i Donald Trumps firma.

Fredag fortalte hun på et pressemøde, hvordan hun året efter kontaktede Trump vedrørende et job på et golf-resort, som han ejer.

De to mødtes for at diskutere jobbet, og ifølge Zervos kyssede Trump hende og bad hende om at lægge sig ned på en seng sammen med ham.

- Så bad han mig om at sætte mig ved siden af ham. Det gjorde jeg. Han tog fat i min skulder og begyndte at kysse mig meget aggressivt og lagde sin hånd på mit bryst, siger Summer Zervos.

I et interview med The Washington Post fortæller en anden kvinde, Kristin Anderson, at Donald Trump uden varsel befamlede hende på en natklub i New York i 1990'erne.

Ifølge Andersen sad hun i en sofa og talte med en ven, da Trump pludselig førte sin hånd op under hendes nederdel og strøg hendes lår og befølte hende i skridtet.

- Han rørte min vagina gennem mit undertøj - der er ingen tvivl, fortæller hun og tilføjer, at hun aldrig havde mødt Donald Trump før.

- Men hans udseende er så karakteristisk med det hår og de øjenbryn, siger hun.

Summer Zervos og Kristin Anderson slutter sig dermed til rækken af kvinder, der beskylder Republikanernes præsidentkandidat for seksuelle overgreb eller tilnærmelser.

Donald Trump afviser beskyldningerne og siger, at de er en del af et komplot mod ham forud for præsidentvalget 8. november.

Han afviser samtidig, at han overhovedet har mødt de to kvinder.

- Jeg ved ikke, hvem disse mennesker er, siger Trump på et vælgermøde fredag eftermiddag og tilføjer, at kvinderne er "syge".

- Nogle gør det nok lidt for berømmelse. Men det hele er sat op. Nu pludselig efter mange, mange år står disse fupmagere frem med falske anklagere mindre end en måned før et af de vigtigste valg i vores lands historie, siger Trump.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx