Af - 25/11-15 11:34

TV: Se øjeblikket - ung fyr opdager han har slået verdensrekordenTV: Se øjeblikket - ung fyr opdager han har slået verdensrekorden

Verden har fået en ny fuldstændig ufattelig verdensrekord. Amerikanske Lucas Etter løste forleden en terning på 4,9 sekunder.

Der bliver ikke rigtig lagt mærke til Lucas Etter til River Hill Fall rubiksturnering. Men da han i jubel springer op fra sæddet, går det op for resten af lokalet, at han netop har gjort det utænkelige.

Som den første person nogensinde - i konkurrence - løste den 14-årige en 3x3 rubiks terning på under fem sekunder. World Cube Association har anerkendt rekorden på 4,9 sekunder, som er 0,35 sekunder hurtigere end den forrige rekord.

Her er fem opfindelser, du kan takke Einstein for
Her er fem opfindelser, du kan takke Einstein for

I videoen ses amerikaneren planlægge sin løsning, før han kort efter kan smide terningen og stoppe uret. Kort efter bliver han omringet af jublende venner og rubiks entusiaster, som foreviger øjeblikket med deres telefoner og tablet.

Den tidligere rekord blev sat af en anden teenager, Colin Burns, som for syv måneder siden jublede over at sætte den hurtigste tid nogensinde med en 3x3-terning.

LÆS OGSÅ: Kun to procent kan løse denne Einstein-gåde: Kan du?

LÆS OGSÅ: Tak til Einstein: Ingen GPS uden relativitetsteorien

LÆS OGSÅ: 12-årig pige får højere IQ-resultat end Einstein

LÆS OGSÅ: TV: Tjek dit syn: Ser du godt eller skidt?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael står frem: Jeg sov i Madsens...
bt.dk
Nedtur for 'AC' & co: Manchester...
bt.dk
Peter Sommer så på sin kone: 'Det var...
bt.dk
Birgitte Hjort om kampen for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx