Af - 10/03-14 20:04; Opdateret: 10/03-14 20:56

Pas på: Denne burger har sendt fem personer på hospitaletPas på: Denne burger har sendt fem personer på hospitalet

På en engelsk burger-restaurant kan man købe en burger, som er mere end almindeligt stærk.

storybild

En burger-ersaturant i England har en burger som er så stærk, at fem mennesker er røget på hospitalet. Burgeren på billedet er et arkivfoto. (Billede: Matthew Mead)

En burger, som kan købes hos Burger Off in Hove, i Sussex, England, er så stærk, at den indtil videre har sendt fem personer på hospitalet, det skriver The Daily Mail.

Så meget bliver du snydt af Burger King
Så meget bliver du snydt af Burger King

Burgeren bliver kun solgt til personer over 18 år, og kunden skal samtidig underskrive en erklæring som fralægger resaturanten alt ansvar for, hvad der måtte ske efter, man har spist den.

DM i Burger-bedrag: Skal Max Burger vinde?
DM i Burger-bedrag: Skal Max Burger vinde?

End ikke ejeren, Nick Gambardella, tør sætte tænderne i den stærke burger, hvis chilisauce når helt op på 9, 2 millioner units på Scovile-skalaen. Til sammenligning kan oplyses, at en almindelig chili ligger på omtrent 500 på skalaen.

TGI Fridays-restauranter åbner i Danmark
TGI Fridays-restauranter åbner i Danmark

- Den har været et massisvt hit hos kunderne, men jeg må indrømme, at jeg ikke selv har turdet prøve en af de her burgere selv, siger Nick Gambardella til The Daily Mail og kommer med et eksempel:

Fik én serviet - Sagsøger nu McD for millionbeløb
Fik én serviet - Sagsøger nu McD for millionbeløb

- Vi havde eksempelvis en fyr som kom ind, og var lidt kæphøj. Da han så forlod stedet, blev han indlagt på hospitalet. Han havde haft et mavesår i forvejen. Burgeren havde simpelthen perforeret hans tarme, fortæller han

McDonald's går i 'krig' med Vietnam
McDonald's går i 'krig' med Vietnam

Han oplyser desuden, at ud af de 3000 personer, som i skrivende stund har bestilt burgeren, så har kun 59 personer formået at spise helt op.

LÆS OGSÅ: Bestil en burger til en hjemløs

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx