Af - 28/03-17 15:15

Mor raser mod læge: 'Min søn var rådden da jeg skulle kysse ham farvel'Mor raser mod læge: 'Min søn var rådden da jeg skulle kysse ham farvel'

En britisk mor er forarget over en retsmediciner, som ved en fejl udleverede liget af kvindens søn flere dage for sent.

storybild

En britisk kvinde, hvis søn begik selvmord, langer ud efter en retsmediciner, som forsinkede udleveringen af liget, så drengens hud nåede at rådne, før moren fik ham at se for sidste gang. Det skriver Mirror.

Hver fjerde anbragte ung har forsøgt at tage sit eget liv
Hver fjerde anbragte ung har forsøgt at tage sit eget liv

46-årige Joanne Hargreaves måtte omgående smække kistelåget i, da hun for første gang skulle se sin søns livløse krop. Liget var gået i forrådnelse, hvilket skyldtes fejl fra retsmedicinerens side.

Selvmord forstærker efterladtes sårbarhed
Selvmord forstærker efterladtes sårbarhed

Den 10. august 2016 gik den 16-årige James ud i en skov og hang sig selv. To dage efter blev hans krop obduceret og moren fortalt, at liget ville blive flyttet til begravelsesceremonien fem dage efter. Det blev dog ikke overholdt.

Flere fanger begår selvmord i de danske fængsler
Flere fanger begår selvmord i de danske fængsler

Ni dage efter dødsfaldet fik mor Joanne endelig lov at kysse sin søn farvel.

- Jeg gav ham et kys, og hans hud røg af i mine hænder - det smeltede bogstaveligt talt væk fra siden af hans ansigt, fortalte den traumatiserede mor om oplevelsen.

Her ses den afdøde teenager James med sin mor Joanne.

- Jeg skreg af mine lungers fulde kraft. Det er mit sidste minde af ham - jeg glemmer det aldrig. Hans fingre var sorte, hovedet hævet, og de indrømmede, at det havde taget for lang tid.

Pensioneret læge er anmeldt for hjælp til selvmord
Pensioneret læge er anmeldt for hjælp til selvmord

Retsmedicineren i Lancashire forsvarede bommerten med, at kontoret lå under for en tung arbejdsbyrde og havde fået ny computersoftware. Han skrev også en dybfølt, personlig undskyldning, hvor han kaldte sagen 'enhver forældres mareridt'.

- Venligst accepter min uforbeholdne undskyldning for at have gjort tingene endnu værre i en traumatisk tid. Jeg forstår, at jeg ikke kan spole tiden tilbage og gøre det bedre, men jeg kan sikre mig, at andre familier har en bedre oplevelse end du.

15-årig pige begik selvmord efter gruppevoldtægt og mobning
15-årig pige begik selvmord efter gruppevoldtægt og mobning

På trods af mandens dybe beklagelse, kan Joanne ikke acceptere, at retsmedicineren har foreviget et mentalt billede af hendes rådnende søn

- Jeg synes, at hele situationen er fuldstændig djævelsk - de skal betale, for hvad de har gjort, sluttede den knuste mor af.

LÆS OGSÅ: Mand får tre år for at provokere politiet til at skyde ham

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trump så 'usikker' Oprah på tv: Håner...
bt.dk
10 sunde vaner, som du skal droppe...
bt.dk
Lejlighed på 15 kvadratmeter solgt...
bt.dk
Bankfolk deler dramatisk foto efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx