Af - 29/06-16 21:42; Opdateret: 30/06-16 06:39

'Verdens fedeste dreng': 10-årig vejer 192 kilo'Verdens fedeste dreng': 10-årig vejer 192 kilo

En 10-årig dreng fra Indonesien er bare vokset og vokset de seneste år - og nu vejer han næsten 200 kilo.

10-årige Arya Permana bliver kaldt ‘verdens fedeste dreng’ - og meget tyder på, at der rent faktisk er hold i den titel.

Den unge dreng fra Indonesien har nemlig taget så voldsomt meget på i løbet af de seneste år, at vægten er helt oppe på - og hold nu fast - 192 kilo.

'Verdens fedeste mand' er død
'Verdens fedeste mand' er død

Trods sin unge alder skovler Arya Permana fem måltider ind hver dag. Hans diæt består primært af ris, fisk, oksekød, suppe og tempeh - en slags brød lavet på sojabønner.


Se kortet: Her bor de fedeste danskere
Se kortet: Her bor de fedeste danskere

- Han er konstant sulten, og hans diæt er enorm. Faktisk kan han spise to voksnes måltider ad gangen, forklarer hans mor, 35-årige Rokayah Somantri, ifølge avisen The Sun.

- Han er altid træt, og han klager over åndedrætsbesvær. Han laver ikke andet end at spise og sove, og når han er færdig med det, hopper han i badekaret og bliver der i timevis, siger hun.

Hun siger, at Arya var normalvægtig, da han var helt lille. Men lige pludselig begyndte det at stikke af, og nu er hun og hendes mand bange for, at han skal dø af sin ekstreme overvægt.

Top 5: De har verdens største bryster
Top 5: De har verdens største bryster

- Min søn vokser med så stor fart, og jeg er bange for hans helbred, siger hun og supplerer:


- Der er ikke nogen større smerte end at se sit eget barn lide. Min søn går ikke i skole, fordi han ikke kan gå selv og har brug for min hjælp døgnet rundt. Han kan kun tage små skridt, før han mister balancen. Men jeg ville ønske, jeg kunne se min søn studere og lege med andre børn i nabolaget.

Uhyggeligt vendepunkt: Nu er der flere overvægtige end undervægtige i verden
Uhyggeligt vendepunkt: Nu er der flere overvægtige end undervægtige i verden

Ud over det helbredsmæssige aspekt har Aryas forældre svært ved at finde tøj, der passer deres søn - og så er hans diæt meget dyr i længden for den fattige familie. Derfor forsøger de nu at få ham på slankekur.

- Jeg er begyndt at sætte ham på en diæt bestående af brune ris. Jeg ved ikke, om det hjælper, men det er det eneste, jeg kan gøre for at forhindre ham i at blive større, siger Rokayah Somantri.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx