Af - 04/11-16 10:06

Niårig dreng ventede på, at vennerne skulle komme til fødselsdag - men INGEN komNiårig dreng ventede på, at vennerne skulle komme til fødselsdag - men INGEN kom

Er dette en niåriges værste mareridt?

storybild

Spændt Marlon venter på sine gæster. Men ingen kom. (Billede: Foto: Kristen Layne)

Farverige papkrus med struttende servietter prydede det dugbelagte bord, mens kagen i sig selv kunne være et godt bud på et mesterværk fra 'Den Store Bagedyst'.

Der manglede ikke noget til niårige Mahlon Laynes fødselsdag. I hvert fald ikke af pynt og farver.

Men da det var tid til at gæsterne meldte sin ankomst, dukkede ingen op til drengen fra Oregons fødselsdag.

Ingen havde besvaret Mahlons fødselsdags invitation, og ingen dukkede op. Mahlons mor, Kristen, havde håbet på, at trods de manglende tilbagemeldinger, at der alligevel kom nogen af de syv inviterede på dagen.

Listen over inviteret børn, som ikke dukkede op.

Og det var ikke en helt almindelig fødselsdagsfest. Mahlon var blevet undervist derhjemme indtil fornyligt, så det var første gang, han skulle fejres af klassekammerater.

Da ingen dukkede op, skrev den sårede mor et indlæg på sin blog til alle forældre, der ikke vender tilbage på børns fødselsdagsinvitationer:

"Jeg bebrejder ikke børnene for ikke at dukke op, men jeg har meget svært ved ikke at bebrejde børnenes forældre. Der er en million undskyldninger og scenarier, som kan forklare, hvorfor ingen kom. Måske de ikke føler sig trygge med at sende børnene ud af huset et par timer, måske de havde planer, måske de var ramt af sygdom eller måske deres barns invitation aldrig var nået hjem og lå sammenkrøllet i bunden af skoletasken? Hvad, jeg dog ved, er at Marlon aldrig kommer til at glemme sin 9 års fødselsdag. Det vil forevigt stå klart i hans hukommelse som det år, hvor ingen kom til hans fødselsdag. Det er hjerteskærende for mig som forældre. Dette kunne være undgået med en simpel tilbagemelding på telefonen, sms eller email osv. Jeg ved, at jeg i fremtiden selv vil give en tilbagemelding på alt, jeg bliver inviteret til."

Stor kage til mange gæster...

Mahlon havde lavet sine egne dekorationer til festen og hans forældre havde købt pizza for 100 dollar.

Siden Kristens indlæg på bloggen, har hun hørt fra en forældre, der indrømmede, at der ingen grund var til ikke at give en ordentlig tilbagemelding.

Oregons brandvæsen hørte om hans skuffende dag og inviterede familien til brandstationen for et besøg - og han fik VIP behandling.

Kristen inviterede bedsteforældre over, så Mahlon ikke skulle være helt alene på dagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anna Due fra 'Paradise' afslører: Det...
bt.dk
Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Tre sikre og en masse spørgsmålstegn:...
bt.dk
Guldbejlers nøglekamp flyttes: Kevin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx