Af - 01/07-16 06:31

Fandt sin stjålne mountainbike til salg på nettet - lagde genial planFandt sin stjålne mountainbike til salg på nettet - lagde genial plan

Hævnen blev sød.

storybild

(Billede: Liselotte Sabroe)

Når man får stjålet sine ting i dag, er noget af det første man kan gøre, at gå ind på hjemmesider, der sælger brugte ting, og se om ikke ens elskede ejendel skulle være der.

Da Dale Murphy fra Manchester i Storbritannien fik stjålet sin dyre mountainbike - en Lapierre Zesty 514 - gjorde han det samme, og efter kort tid fandt han frem til en annonce på Ebay, der solgte hans cykel til højestbydende, skriver Metro.

Her er noget af det, der kendetegner kriminelle unge
Her er noget af det, der kendetegner kriminelle unge

Han besluttede sig for at få både hævn og sin cykel tilbage ved at blive ved med at overbyde de andre bud, så han til sidst fik tilbuddet om at købe den tilbage for 8000 kroner.

Det takkede han ja til, men da den tyvagtige sælger stod klar til at overdrage cyklen, mødte han ikke kun den hævnfulde ejer, men også politiet, der var taget med for at overvære handlen.

Men her sluttede problemerne ikke for tyven, for da politiet kom hjem til ham, fandt de også en større produktion af cannabis på 1. salen, ligesom de også sigtede ham for at have stjålet elektricitet til sine varmelamper.

Politiet gør status efter første weekend på Roskilde
Politiet gør status efter første weekend på Roskilde

- Han havde oparbejdet en gæld hos mennesker, det ikke er smart at låne penge af. De foreslog ham så en måde, han kunne skaffe penge på, siger hans forsvarer, Kirsten Beswick, om årsagen til tyveriet, ifølge Metro.

Den 28-årige tyv blev idømt 8 måneders fængsel og to års betinget.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx