Af SIMON BOAS, TRINE STEENGAARD NIELSEN - 18/05-17 11:07; Opdateret: 18/05-17 11:24

Video fra Snoop-koncert hitter vildt - men det er damen til højre alle kigger påVideo fra Snoop-koncert hitter vildt - men det er damen til højre alle kigger på

Tegnsprogstolken Holly Maniatty er gået hen og blevet et hit på de sociale medier.

For den amerikanske kvinde lever nemlig af at oversætte for døve ved koncerter, og det fik hun vist sit talent for, da hun for nylig med liv og sjæl oversatte rapperen Snoop Doggs tekster for døve og hørehæmmede ved en koncert i New Orleans, USA.

Hele optrinnet blev fanget på en video, der siden blev lagt ud på Facebook, hvor den er blevet set mere end 19 millioner gange og delt flere hundredtusinde gange. Og det har medvirket til, at Holly Maniatty nu bliver hyldet på de sociale medier for hendes fantastiske engagement.

GALLERI: 8 HELT tossede måder at ankomme til gallafest på
GALLERI: 8 HELT tossede måder at ankomme til gallafest på

Og det er langt fra første gang, at Holly Maniatty oversætter ved koncerter. Foruden Snoop Dogg har hun også gjort både The Beastie Boys, Jay-Z', Wu Tang Clans og Eminems tekster forståelige for døve gennem hendes 16 år lange karriere som tegnsprogstolk.

'Paradise'-Caroline: Her er mine VILDESTE beskeder fra indbakken
'Paradise'-Caroline: Her er mine VILDESTE beskeder fra indbakken

Selv fortæller hun, at hun bruger meget tid på at forberede sig på de koncerter, som hun skal oversætte, og researcher på både kunstneres liv og sange.

»Som tolk er du kun så succesfuld som den sidste sang, du tolkede, eller de 90 sekunder, der er blevet fanget på video og gået viralt, så jeg har været meget heldig,« fortæller hovedpersonen selv til USA Today.

19 GENIALE memes, der gør din onsdag bare LIDT bedre
19 GENIALE memes, der gør din onsdag bare LIDT bedre

Hun erkender samtidig, at hun er vild med hip-hop, og det kommer så sandelig også til udtryk i videoen fra Snoop Dogg-koncerten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han hedder James - og er et godt bud...
bt.dk
Fodboldspiller fandt sin kone død:...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Forskere bag vild kræft-opfindelse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx