Af Maria Christine Madsen - 01/02-18 10:34

Hun er tiltalt for at dræbe sin tvillingesøster: Udadtil virkede deres forhold perfekt - men nye oplysning vækker undrenHun er tiltalt for at dræbe sin tvillingesøster: Udadtil virkede deres forhold perfekt - men nye oplysning vækker undren

Var det en tragisk ulykke, eller var der tale om drab, da en amerikansk kvinde kørte sin bil ud over en bjergside med sin tvillingesøster på passagersædet, så hun mistede livet?

storybild

ARKIVFOTO. Anastasia (til venstre) og Alexandria Duval. (Billede: THOMAS CORDY)

Det er det centrale spørgsmål, som en dommer på Hawaii i disse dage tager stilling til, efter retssagen mod Alexandria Duval er gået i gang.

Det skriver det amerikanske medie People.

Hun er tiltalt for at have dræbt sin tvillingesøster Anastasia ved bevidst at have kørt ud over en skrænt langs Hana Highway på øen Maui tilbage i maj 2016. Selv har Alexandria tidligere forklaret, at hun mistede herredømmet over bilen og ved en ulykke endte med at køre gennem autoværnet, hvorefter de røg 60 meter ned ad bjergsiden.

Anastasia blev dræbt på stedet. Alaxandria fik svære skader, men overlevede mirakuløst.

De to søstre, som på det tidspunkt var 37 år, havde på det tidspunkt gjort det meste sammen. De boede sammen. De shoppede sammen. De kørte rundt i matchende Porscher, og de arbejdede sammen. Udadtil virkede det hele perfekt.

ARKIVFOTO af Alexandria Duval i retten fra den 8. juni 2016. (Billede: Matthew Thayer)

Siden den majdag for snart to år siden er der dog dukket oplysninger frem om deres forhold, som maler et noget andet billede. Blandt andet har vidner fortalt, at de to kvinder skændtes som børn hele tiden, rev hinanden i håret og slog hinanden, når deres temperamenter kom i kog.

Samtidig er det kommet frem, at de populære yogastudier, som de drev i Florida, mens de boede der, pludselig blev lukket, fordi de kom i pengeproblemer, og tvillingerne flygtede efterfølgende til Utah fra en masse ubetalte regninger. Der kom de også i problemer med loven. Blandt andet for at køre i beruset tilstand og for at komme op at slås. Derfra flyttede de videre til Hawaii, hvor ulykken skete.

Da retssagen denne uge fortsatte på Maui, der er den næststørste af Hawaii-øerne, var det Anastasias kæreste på tidspunktet for hendes død - Federico Bailey - der skulle vidne.

I retten fortalte han, at Alexandria kort efter søsterens død angiveligt begyndte at iklæde sig Anastasias tøj og lægge an på ham - som om hun lod som om, hun var sin søster.

»Hun begyndte at kæle sig op ad mig, og det virkede til, at hun flirtede med mig,« sagde han ifølge People.

»Hun satte sig virkelig tæt op ad mig og lagde sit hoved på min skulder. Hun iførte sig Anastasias tøj. Jeg prøvede at tale med hende om, hvad der var sket, men hun undgik at svare på nogen af mine spørgsmål,« tilføjede han.

ARKIVFOTO af Alexandria Duval fra den 18. november 2016. (Billede: Mike Groll)

Han forklarede, at han sammen med Anastasia havde været på en campingtur på Maui, da Alexandria ud af det blå dukkede op. Det førte til, at søstrene kom op at skændes, før de satte sig ind i bilen og kørte fra stedet sammen.

Kort efter endte bilen med at køre ud over en skrænt.

»Da jeg så hende (Alexandria, red.) i Anastasias kjole, var det meget foruroligende. Anastasia havde haft den kjole på bare nogle dage forinden,« forklarede han i retten.

Flere andre vidner har i retten også fortalt, at de så de to søstre skændes i bilen, kort før ulykken skete.

Det vides endnu ikke, hvilket motiv Alexandria ifølge anklagemyndigheden kan have haft for at køre bevidst ud over skrænten og derved dræbe sin søster.

Retssagen fortsætter senere denne måned.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Kunder evakueret fra stort...
bt.dk
Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx