Af - 19/11-16 18:11

13-årig elev gjorde sin lærerinde gravid - nu står hun til 30 års fængsel13-årig elev gjorde sin lærerinde gravid - nu står hun til 30 års fængsel

Hun havde sex dagligt med den 13-årige elev, indtil deres forhold blev opdaget.

storybild

Den 24-årige lærerinde Alexandria Vera har erklæret sig skyldig i seksuelt overgreb på en 13-årig elev, der gjorde hende gravid, efter de havde haft sex næsten dagligt gennem en længere periode.

TV: Lærer i problemer efter sex med elev
TV: Lærer i problemer efter sex med elev

Som udgangspunkt står den 24-årige kvinde til fængsel i livstid, men hendes forsvarer håber, at de med tilståelsen kan forhandle hendes straf ned til fængsel i 30 år, skriver The Sun.

Forholdet stod på i ni måneder, hvor de havde sex på daglig basis, hvilket førte til, at Alexandria Vera blev gravid med drengens barn.

Lærer havde sex med elev: Nu har han fået sin straf
Lærer havde sex med elev: Nu har han fået sin straf

Drengens forældre var angiveligt begejstrede ved udsigten til familieforøgelse, men da politiet begyndte at undersøge forholdet, besluttede den 24-årige lærerinde sig for at få en abort.

Parret mødtes, da hun underviste ham i engelsk i sommerskole, og efter de havde udvekslet telefonnumre, tog deres forhold hurtigt fart, og det fortsatte de næste ni måneder, indtil politiet blev bekendt med sagen i februar i år og sigtede hende for seksuelle overgreb mod børn.

Der falder dom i sagen i januar.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

11-årig pige og hendes far dræbt...
bt.dk
Brugte millioner på at ligne den...
bt.dk
Køen til prins Henriks båre var endnu...
bt.dk
48-årig dansk direktør død efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx