Af - 16/09-15 08:17

HYLENDE MORSOMT: Vi har fundet det ultimative hemmelige våbenHYLENDE MORSOMT: Vi har fundet det ultimative hemmelige våben

En nordmands YouTube-video virkede for god til at være sand, så MythBusters måtte i aktion.

Bildstrecke im Grossformat »

Glem vuvuzelaen eller båthornet på bilen, hvis du for alvor vil drive dine nærmeste til vanvid, så skal du have fat i Ande-bomben, som Mythbuster-legenden Adam Savage netop har præsenteret på Twitter.

Konceptet er simpelt: Du tager en masse gummiænder, maser dem sammen og slipper dem fri. Resultatet er mildest talt irriterende, som du kan se - og høre - herunder:


Eksklusivt interview med 'Mythbusters': Stangstiv på tv
Eksklusivt interview med 'Mythbusters': Stangstiv på tv

Verden lærte om 'Duck Army', da en norsk mekaniker lagde en video på YouTube, der virkede for god til at være sand. Det skulle selvfølgelig testes af MythBusters, og Savage har forklaret sin fascination i sin blog hos Tested.

- Ligesom mange har jeg haft mine tvivl om 'Duck Army'-videoens sandfærdighed.
Jeg kunne ikke forestille mig, at alle disse larmende ænder kunne producere så varierende toner, der får det til at lyde som et besøg i Dante's Helvede.

- Så jeg bestilte 12 gummiænder og gjorde lidt fritids-mythbusting. Det er selvfølgelig mere fantastisk at opleve live, end du kan forestille dig, skriver han.

Og en bruger udfordrer Adam Savage til den ultimative test - samme projekt, bare med 1.000 gummiænder:


TV: Her sprænger dreng et vinglas - med sin stemme!
TV: Her sprænger dreng et vinglas - med sin stemme!

Se den norske mekanikers video herunder:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx