Af Anthon Schrader - 27/09-17 09:04

Advarsel fra Apple-fans: Opdatér ikke din iPhone!Advarsel fra Apple-fans: Opdatér ikke din iPhone!

For få uger siden præsenterede Apple deres iPhone 8 og X. Massiv spænding og medieomtale betød, at de færreste bemærkede det nye styresystem, iOS 11. Få uger efter viser det sig, at systemet ikke fungerer optimalt.

storybild

Mange millioner brugere af iPhone og iPads har opdateret deres styresystem til iOS 11, som indeholder hundredvis af nye funktioner, heriblandt en helt ny App Store, mere intelligent Siri og 'augmented reality'-teknologi.

Mens din kvalitetstid muligvis forbedres med de splinternye funktioner, får du langt mindre af den, skriver Forbes. Mobilspecialisten Wandera har nemlig fundet frem til, at de mange nye programmer dræner batteriets batterilevetid.

»Vi kiggede på et udsnit af 50,000 moderate til tunge iPhone og iPad brugere, som kørte iOS 10 og iOS 11, for at sammenligne batteriets henfaldshastighed over tre dage«, skrev Wandera i et blogopslag.

»Hvis man antager, at enheden starter med 100 % strøm, viser vores diagram, hvor lang tid det tager for at nå 0 %. Det nuværende estimat er 240 minutter for iOS 10 og 96 minutter for iOS 11«.

Kort sagt betyder forsøget, at telefoner, der kører iOS 10, kan bruges i fire timer, før batteriet er tomt, mens telefoner opdateret til iOS 11 vil løbe tør for strøm efter halvanden time og seks minutter.

via GIPHY

Twitter bekræfter problemet:

»Min favoritfunktion ved iOS11 er at miste 8 % batteri i timen, uden jeg overhovedet behøver at bruge den« joker en bruger.

»Jeg fortryder, at jeg installerede iOS 11«, siger en anden kort og kontant.

»Kære iOS 11, giv os venligst vores batterilevetid tilbage. Hilsen alle.« skriver en på vegne af hele Twitter.

Godt råd: Vent med at opdatere din iPhone, til Apple har fixet problemet!

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Europas storklubber hiver og flår i...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx