Af - 19/10-16 12:10; Opdateret: 20/10-16 06:01

Skræmmende billeder: Dommer likvideret efter sager mod narkobaronSkræmmende billeder: Dommer likvideret efter sager mod narkobaron

En dommer, som har deltaget i retssager mod den berygtede narkobaron El Chapo, er blevet slået ihjel på åben gade i Mexico.

Bildstrecke im Grossformat »

En mexicansk dommer, som har deltaget i flere retssager mod den berygtede narkobaron El Chapo, er blevet likvideret på åben gade i nærheden af Mexico City.

Det skriver The Telegraph.

Vicente Zacarias blev kun 37 år gammel. Mandag tog dommeren ud på en løbetur, der blev hans sidste nogensinde.

Et overvågningskamera har fanget hans sidste sekunder, hvor en en bevæbnet gerningsmand løber op bag dommeren, og henretter ham med et enkelt skud til baghovedet.

Narkobarons søn er angiveligt frigivet efter kidnapning
Narkobarons søn er angiveligt frigivet efter kidnapning

Vicente falder til jorden, og blodet ses straks flyde fra hans hovedet, mens gerningsmanden flygter ind i sin medsammensvornes bil, og stikker af fra scenen. Dommeren blev hastet til hospitalet, men erklæret død kort tid efter.

Berygtet narkobarons søn er bortført i Mexico
Berygtet narkobarons søn er bortført i Mexico

Dommer Zacarias har været med til at gøre livet surt for nogle af de helt store ‘druglords’. Senest har juristen forhindret, at en psykisk udkørt El Chapo, leder af det berygtede Sinaloa-kartel, fik sit ønske om udlevering til USA opfyldt.

Mexico vil udlevere berygtet narkobaron til USA
Mexico vil udlevere berygtet narkobaron til USA

En eventuel udlevering kunne være risikabel, da Chapo er en sand mester i at flygte fra fængsler med høj sikkerhed. To gange er det lykkedes ham at stikke af fra politiet, ved hjælp af snedige tunneller og omfattende korruption.

Mordet på 37-årige Vicente Zacarias er endnu ikke opklaret, men Mexicos præsident har sat statsadvokaten til at efterforske sagen.

Vi har valgt ikke at bringe videoen af det voldsomme mord.

LÆS OGSÅ: Narkobaron vil hive Sean Penn i retten for påstand

LÆS OGSÅ: Mexico: Udlevering af narkobaron til USA kan tage 1-6 år

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx