Af Webstud/AS - 28/01-18 18:30

Vild video: Verdenskendt milliardær er begyndt at sælge flammekastereVild video: Verdenskendt milliardær er begyndt at sælge flammekastere

Elon Musk er direktør for flere milliardforretninger, og nu har han fundet endnu et foretagende; at sælge merchandise. Det seneste påfund er mere skørt og farligt end nogensinde før.

storybild

(Billede: Iris)

Elon Musk er bagud med produktionen af flere hundredtusinder Tesla Model 3-elbiler, der bliver revet væk. Så har han også lige travlt med at opsende verdens kraftigste rumraket, Heavy Falcon.

Men mangemilliardæren har stadig tid til at lave spas. Det beviste han i weekenden ved at sætte 20.000 flammekastere til salg - og efterfølgende forklarerede tiltaget på Twitter.

LÆS OGSÅ: Populær milliardær laver bommert foran millioner af Twitter-følgere

Direktøren, der har sydafrikansk og amerikansk ophav, har forbedret transport i rummet og til lands med SpaceX og Tesla. Derfor startede han borefirmaet med det tvetydige navn, The Boring Company (der kan oversættes til Borefirmaet eller Det Kedelige Firma) for at gøre underjordisk transport nemmere og hurtigere.

At bore tunneller er dog en omfattende og tidskrævende proces, så mens Elon venter på de nødvendige tilladelser, er han begyndt at sælge merchandise. Det startede med kasketter til 120 kroner.

Best hat ever. Flamethrower coming next.

Et opslag delt af Elon Musk (@elonmusk) den

LÆS OGSÅ: Kendt iværksætter vil koble din hjerne til en computer

Da Elon havde solgt 50.000 Boring-hatte, lovede han sine fans og følgere, at der ville komme 'flammekastere næste gang'. I weekenden blev så det muligt at forudbestille den lovede flammekaster til 3.000 kroner.

Say hello to my little friend

Et opslag delt af Elon Musk (@elonmusk) den

LÆS OGSÅ: Tesla-chef vil begynde kolonisering af Mars i 2018

Det er de færreste direktører, der har deciderede fans. Elon Musk er undtagelsen - han betragtes af mange som en superstjerne, hvilket der er god grund til. Han starter vanvittige projekter, overrasker konstant og har, trods en formue på over 100 milliarder kroner, en ydmyg attitude samt en god, nørdet humor. Se selv her:

»Når zombieapokalypsen starter, vil du være glad for, at du købte en flammekaster. Den virker mod flokke af de levende døde, ellers får du pengene tilbage!«

»Rygtet om, at jeg i al hemmelighed starter en zombieapokalypse for at skabe efterspørgsel på flammekasterne, er totalt løgn«.

LÆS OGSÅ: Mangemilliardær vil sende en 'big fucking rocket' til Mars

Her kan du se det 46-årige legebarn med sin flammekaster i aktion:

Hvis du er interesseret, kan flammekasteren forudbestilles her - hvem ved, måske den stiger helt vildt i værdi? Det kan dog ikke gararenteres, at de danske myndigheder lader våbnet passere, eller at Told og Skat slipper den igennem uden høje gebyrer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen stoppet midt i forklaring
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
35-årig far dræbte sine to små børn...
bt.dk
9-årige Leo meldt savnet: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx