Af - 28/03-16 11:22

Vild forvandling: Virkelighedens Ken har fået 42 plastikoperationerVild forvandling: Virkelighedens Ken har fået 42 plastikoperationer

En ung mand har været gennem mange plastik-operationer og brugt flere hundrede tusinde kroner for at ligne barbie-dukken Ken, da han mener, det er sådan den ideelle mand ser ud.

Bildstrecke im Grossformat »

Rodrigo Alves er meget aktiv på Instagram, hvor man kan se billeder af ham både før, under og efter operationerne.

Eight-pack, løftet numse og plastikbryster. Siden 2004 har 32-årige Rodrigo Alves fået 42 plastikoperationer og brugt mange tusinde kroner, da han mente, at han var for grim til sin vennekreds. Nu, 12 år senere, er han endelig begyndt at blive tilfreds med sit udseende.

Det skriver Daily Mail.

Mød papegøje-manden: Skar ører af for at ligne sit kæledyr
Mød papegøje-manden: Skar ører af for at ligne sit kæledyr

Plastikeventyret startede for Rodrigo Alves, da han begyndte at få en følelse af, at han var født i den forkerte krop, og at hans sjæl ikke længere passede sammen med resten af kroppen. ‘Nu gør den,’ lyder det dog fra manden ifølge Daily Mail.

Rodrigo Alves fortæller desuden, at hans intentioner aldrig har været at ligne en barbie-dukke, og at han, på trods af sin tilfredshed med udseendet efter de utallige plastikoperationer, ikke er helt færdig endnu.

TV: Transkønnet har brugt formue på den perfekte kvindekrop
TV: Transkønnet har brugt formue på den perfekte kvindekrop

- Jeg gik aldrig efter at ligne Ken, men folk er begyndt mere og mere at fortælle mig, hvor meget, vi ligner hinanden. Jeg er tilfreds med mit udseende, men jeg vil fortsætte med at få plastikoperationer, siger han, ifølge Daily Mail, til The Mirror.

Rodrigo Alves har fået mange kritikere på sin vej mod den ideelle mandekrop. Nogle af kommentarerne har blandt andet handlet om, hvorfor han ikke bare går ned i fitness centret og træner for at opnå den ideelle krop.

Mor og datter elsker plastikoperationer: - Vi lever drømmen
Mor og datter elsker plastikoperationer: - Vi lever drømmen

- Den eneste måde, hvorpå jeg kunne opbygge mit nye jeg var med plastikkirugi, da jeg ikke kan træne på grund af en hormonforstyrrende sygdom, lyder svaret dog i ét af hans mange Instagram opslag.

Kendt Justin Bieber-klon fundet død
Kendt Justin Bieber-klon fundet død

Se Rodrigo Alves' forvandling fra 2004-2015:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Konkurrenterne håner FCK-kaptajn:...
bt.dk
Barca-målmand: Neymars farvel var en...
bt.dk
Guld-darlings ’hidsige’ kæreste i...
bt.dk
Wow: Kan du kende Kim Kardashian som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx