Af Simon Boas - 04/05-17 20:49

Pædagogen Lene sælger egne 'nudes'- og det kan hun nu roligt blive ved medPædagogen Lene sælger egne 'nudes'- og det kan hun nu roligt blive ved med

Nu er der gode nyheder for den 26-årige pædagog.

storybild

Den 26-årige norske pædagog Lene Antonsen fik onsdag lov til at beholde sin job på en norsk skole trods en sidegesjæft som nøgenmodel.

Det var efter en længere samtale med ledelsen på Høgskolen i Østfold, hvor Lene Antonsen arbejder som pædagog, at det blev besluttet, at den 26-årige nøgenmodel godt kunne fortsætte sit hverv som pædagog på skolen.

»Jeg er sindssyg lettet. Nu skal jeg fortsætte med mine studier og gøre det bedste, jeg kan,« siger Lene Antonsen, der tidligere har deltaget i den norske udgave af Paradise Hotel, til TV 2 Norge.

Det er godt seks måneder siden, at Høgskolen i Østfold fik et tip om, at Lene Antonsen levede som nøgenmodel og sendte nøgenbilleder af sig selv via sms og tjenesten Snapchat mod betaling ved siden af sit job som pædagog.

Pædagoger står ofte alene med mange børn
Pædagoger står ofte alene med mange børn

Siden har sagen været diskuteret vidt og bredt i både norske, svenske og danske medier, mens hendes arbejdsplads har overvejet, om den 26-årige model skulle smides for porten.

Men efter samtalen onsdag og en forklaring fra Lene Antonsen har man således besluttet, at hun skal have lov til at beholde sit job.

»Jeg følte, at de ville hugge hovedet af mig. De havde mange kritiske spørgsmål, og det virkede som om, at de var imod mig. Så jeg var meget nervøs,« har Lene Antonsen forklaret om samtalen med skolen.

Se alle billederne: Turister deler (stadig) nøgenbilleder fra hele verden
Se alle billederne: Turister deler (stadig) nøgenbilleder fra hele verden

Hun fortæller samtidig, at det var været hårdt at have sagen hængende over hovedet, mens hun har gået til eksamen.

Lene Antonsen bekræfter, at hun fortsætter med at sælge billeder mod betaling. Foto: Snapchat

Men selv om sagen de seneste måneder har været et af de helt store samtaleemner i Norge, og det samtidig har været millimeter fra at koste hende jobbet, så har hun i sinde at fortsætte som nøgenmodel. Adspurgt om hun overvejer at droppe den formentlig lukrative forretning, svarer hun:

»Nej, nu har de gennemgået sagen og konkluderet, at der ikke er nogen grund til at erklære mig uegnet. Så nu vil jeg bare fortsætte,« siger hun.

Lene Antonsen har undervejs haft hyret en advokat, ligesom hun flere gange har understreget, at hun ikke mener, at letpåklædte billeder siger noget om hendes evner som pædagog.

LÆS OGSÅ: Teenagepige har genialt svar til fyr, der tigger hende om nøgenbilleder

LÆS OGSÅ: Gravid lærerinde sigtet for at sende nøgenbilleder til og have sex med 15-årig elev

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Medie: Her er punktet,...
bt.dk
Irina afslører nyt...
bt.dk
Store chancer i begge ender: Mål...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx