Af Christian Hansen - 25/11-17 21:59

Kendt milliardær beskyldt for at lave 'motorbåden' mellem kvindes bryster: Det husker jeg ikkeKendt milliardær beskyldt for at lave 'motorbåden' mellem kvindes bryster: Det husker jeg ikke

Den kendte milliardær Richard Branson, der er stifter af Virgin Group, beskyldes for at have optrådt upassende over for en kvinde under en fest på hans private, caribiske ø, Necker Island.

storybild

Historien går lørdag igen i de engelske medier, efter at avisen The Sun har bragt nyheden på baggrund af en kvinde, 44-årige  Antonia Jenae, der står frem og anklager milliardæren, der ifølge Forbes er den 324. rigeste i verden, for i 2010 at have stukket sit hoved ned i hendes kavalergang.

Ifølge den 44-årige, der var til fest på øen, da hun var korsanger for soul-sangerinden, Joss Stone, kom den 'chokerende' handling 'ud af det blå,' fortæller hun.

Milliardæren sagde farvel til gæsterne ved festen, da han på vejen væk - ifølge Antonia Jenaes historie, kom forbi hende, stak sit hoved ned til hendes bryster og lavede 'motorbåden' ved at ryste hovedet hurtigt fra side til side og sige en lyd som en motorbåd.

»Han sagde 'brrrrr' og gik så bare. Det var surrealistisk. Det kom totalt ud af det blå,« siger hun til The Sun.

Selv har den 67-årige milliardær ingen minder om den påståede hændelse. En talsperson for Virgin-mogulen har givet følgende udtalelse:

»Richard har ingen erindring om dette. Det har hans familie og venner, der var med ham, heller ikke. Der ville aldrig have været nogen intention om at fornærme nogen eller få nogen til at føle sig utilpas. Richard undskylder, hvis nogen har følt sådan under besøget på øen,« lyder det.

Antonia Jenaes beskyldninger mod Richard Branson er det seneste tilfælde, hvor en kvinde anklager en mand for at krænke hende seksuelt.

De mange historier, hvor kvinder er stået frem og har fortalt deres krænkelseshistorier kendes som 'me too'- bevægelsen, der blev sat i gang som følge af afsløringer om Hollywood-produceren Harvey Weinstein, der er anklaget for at have forgrebet sig seksuelt på adskillige kvinder mod deres vilje i løbet af en periode på flere år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
1,2 millioner danske passwords ligger...
bt.dk
Atlético var én mand nede: Så dukkede...
bt.dk
En af Danmarks rigeste familier...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx