Af - 12/02-16 06:43; Opdateret: 12/02-16 07:00

Ville flytte 5.000 km for drømmemanden - nu er hendes hjerte knustVille flytte 5.000 km for drømmemanden - nu er hendes hjerte knust

En kvinde solgte alt, hvad hun ejede, og var klar til at rejse over 5.000 kilometer for at blive gift med drømmemanden. Nu er hendes hjerte knust.

Bildstrecke im Grossformat »

Engelske Evangelina Tsadiosou troede, at hun havde fundet drømmemanden og solgte alle sine ejendele for at flyve 5.600 kilometer og blive gift med ham. Men nu er brylluppet afblæst, efter at hun har indset, at han har været uærlig over for hende. Det skriver Daily Mirror.

Utro kvinder får kortere knald
Utro kvinder får kortere knald

For ni måneder siden begyndte den 40-årige kvinde et onlineforhold med den 38-årige amerikaner Darryl Brown Fancey fra Ontario, USA, og i december friede han til hende over Facebook.

Det var planen, at Evangelina Tsadiosou skulle flytte til USA og møde manden for første gang på søndag, men nu har hun ændret mening.

I første omgang trådte flere kvinder frem og advarede Evangelina Tasiosou mod at flytte, fordi den amerikanske mand angiveligt havde datet flere kvinder bag hendes ryg. I sidste weekend skrev han så pludselig et Facebook-opslag, hvor han nægtede forholdet til hende. Nu føler hun sig ydmyget og knust.

- Jeg kan ikke tro, at det er sket. Jeg stolede fuldstændigt på Darryl. Han sagde, at han elskede mig hver dag. Nu føler jeg mig virkelig ydmyget og knust. Jeg har solgt alt, hvad jeg ejer, for en brøkdel af værdien, fordi jeg var ved at løbe tør for tid og måtte komme af med det hele for at få råd til min flybillet, siger hun til Daily Mirror og fortsætter:

- Vi talte i telefon sammen, og han sendte mig billeder hver dag. Jeg troede på historien og regnede virkelig med, at vi ville blive gift på søndag. Han var så overbevisende.

Nu står hun frem for at advare andre mod manden, som faktisk på Facebook sidenhen har benægtet forholdet til hende.

Ægtemand indrømmer utroskab på Facebook og det er fantastisk
Ægtemand indrømmer utroskab på Facebook og det er fantastisk

Derfor skal du ikke have sex med din kvinde inden julefrokosten
Derfor skal du ikke have sex med din kvinde inden julefrokosten

Her er den RIGTIGE grund til at folk er utro
Her er den RIGTIGE grund til at folk er utro

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx