Af - 16/07-16 14:59

Marianne blev gravid som 12-årig: Folk tror, vi er søskende eller kæresterMarianne blev gravid som 12-årig: Folk tror, vi er søskende eller kærester

Som bare 12-årig blev norske Marianne Kristin Guldbjørnsen gravid.

Bildstrecke im Grossformat »

Mens de jævnaldrende rendte rundt og legede, gik Marianne Kristin Guldbjørnsen alene rundt med et kolikbarn. Den historie står den nu 36-årige kvinde frem og fortæller om i den norske avis Demokraten.

Marianne voksede op i et hjem i Norge, hvor moderens festligheder ofte overskyggede alt andet. I en tidlig alder måtte hun tage ansvar for den fem år yngre bror.

- Min mor sagde altid "du er i vejen - du er en byrde for mig". Jeg følte mig forladt og intet værd hele barndommen, forklarer Marianne til Demokraten.

Mor lagde sin fødsel på nettet: Nu er den blevet set af over 52 millioner
Mor lagde sin fødsel på nettet: Nu er den blevet set af over 52 millioner

I stedet søgte Marianne kærlighed hos ældre gutter. Marianne havde flere kærester, der var 6-8 år ældre end hende selv, uden hendes mor reagerede på det.

Den 12-årige pige forelskede sig i en af "de sejeste" fyre i vennegruppen. Han var 20 år og havde bil.

Marianne blev gravid, men hun fortalte det ikke til nogen. Hun var bange for, hvordan moderen ville reagere, og hvad der ville ske, hvis nogen opdagede det. Derfor løj hun om, at hun blot havde taget på, da moderen spurgte ind til maven.

Internettet raser: - Dit underliv er jo ikke normalt
Internettet raser: - Dit underliv er jo ikke normalt

Til sidst betroede hun hemmeligheden til en veninde. De planlagde, at sige det sammen til jul. De anede ikke noget om graviditet, så de vidste heller ikke, hvornår de kunne forvente, at babyen ankom.

Tomas kom til verden 13. november 1992. 50 cm lang og med en vægt på 3.400 gram.

- Det er det største, der er sket for mig. Jeg fik et voldsomt morinstinkt lige med det samme, forklarer Marianne, der på det tidspunkt var fyldt 13 år.

Mor lagde foto på nettet: Opdagede det var gået viralt på klamt website
Mor lagde foto på nettet: Opdagede det var gået viralt på klamt website

Alene med barnet
Det er hårdt arbejde at være mor, men endnu hårdere for Marianne, der er meget ung og ikke har støtte fra familien.

Tomas blev derfor fjernet fra hjemmet, og Marianne kæmpede en lang kamp for at få ham tilbage. To et halvt år senere fik hun ham tilbage.

Når Marianne kigger tilbage havde hun gerne set, at tingene havde udviklet sig anderledes. Men forsikrer om, at hun i dag er en livsglad kvinde, der har det godt.

I en voksen alder har Marianne siden fået tre børn mere. Audun på 12 år, Svandhild på 11 år, og Olav på år 10. Storebror Tomas har et nært forhold til sine tre yngre søskende. Og alle fire er stolte af deres mor.

– Jeg er aldrig blevet mobbet, fordi min mor var så ung. Men jeg har ofte fået at vide, at min mor er cool. Og så forstår hun jo, hvordan det er at være ung. Nogle tror endda, at hun er min storesøster, siger Tomas.

– Eller at vi er kærester, supplerer Marianne.

LÆS OGSÅ: Nettet griner af uheldig nederdel: Læs producentens geniale modsvar

LÆS OGSÅ: Nybagt far kaster op i munden da han skal skifte ble for første gang

LÆS OGSÅ: Billede af Victoria Beckham og datteren vækker debat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx