Af - 30/09-15 23:01; Opdateret: 01/10-15 07:32

Overvægt: Mænd med for højt BMI får mest sexOvervægt: Mænd med for højt BMI får mest sex

Måske er det ikke så skidt for mænd at have lidt for højt BMI.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det kan ikke overraske nogen, at udseende spiller en rolle, når det kommer til, hvor heldige vi er med det modsatte køn.

Men nu har en gruppe psykologer fundet den videnskabelige sammenhæng mellem dine kropslige mål og antallet af sexpartnere. Og der er nogle overraskelser imellem.

Det skriver Independent.

Lærer slipper for straf efter at have sex-misbrugt 15-årig elev
Lærer slipper for straf efter at have sex-misbrugt 15-årig elev

Det er mænd i kategorien fra middel body mass index (BMI, red.) og til mænd, som teknisk set er overvægtige (for høj BMI),som har haft flest sexpartnere. Men det betyder - desværre - ikke, at man kan spise sig tyk og fed i junk food.

- Selv om det i første omgang kan være overraskende, at flest overvægtige mænd angav flest antal sexpartnere, er det vigtigt at bemærke, at den medicinske klassificering af overvægt ikke nødvendigvis stemmer overens med sociale opfattelser af overvægt. Mænd, der optræder noget større, mere magtfulde eller mere atletiske har generelt flere seksuelle oplevelser end andre mænd, forklarer professor David Frederik fra Chapman University, som lavede undersøgelsen.

I en undersøgelsen med 60.058 heteroseksuelle mænd og kvinder har de sammenlignet, hvor mange forskellige sexpartnere deltagerne havde haft gennem livet i forhold til, hvordan deres krop er skruet sammen.

Producer sendte løbebånd til Sarah Jessica Parker: - Hold dig slank!
Producer sendte løbebånd til Sarah Jessica Parker: - Hold dig slank!

Højde giver bonus
Det kan ifølge undersøgelsen også betale sig, at have lidt højde, hvis man vil lokke en af det modsatte køn med i sengen.

Undersøgelsen viste, at mænd fra gennemsnitshøjden og til ekstremt høj har haft mellem en og tre flere sexpartnere i gennemsnit end mænd lavere end gennemsnittet.

- Forskning har gentagne gange vist, at kvinder foretrækker mænd, der er relativt meget højere, end de selv er. Det er muligt, at der for de fleste kvinder er en minimumsgrænse for højde, hvorefter de vil overveje en mand som sexpartner. Dermed vil mænd over denne højde også ende op med et lignende antal sex-partnere, siger David Frederik.

LÆS OGSÅ: Frække danskere: Så mange har knaldet på arbejdet

LÆS OGSÅ: Flere kvinder får strubekræft af oralsex

LÆS OGSÅ: Kvinde: Jeg blev slået og tvunget til sex på beskidt toilet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Så vildt bliver det i ‘Divaer i junglen’
bt.dk
Kim Walls bror: Hun var en stjerne
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx