Af - 21/02-16 18:08

Fars onde brev til datter chokerer på Twitter: Raceblanding er klamtFars onde brev til datter chokerer på Twitter: Raceblanding er klamt

Hvid kvinde og sort mand får massiv støtte på sociale medier, efter hendes far slår hånden af hende på grund af deres forhold.

Bildstrecke im Grossformat »

Kan det virkelig være rigtigt, at nogle mennesker har sådanne holdninger i 2016?

Sådan lyder spørgsmålet fra både medier og privatpersoner på Twitter, efter historien om kæresteparret Stephanie og Nike begyndte at blive spredt for nogle dage siden.

Stephanie Hicks' racistiske far har nemlig skrevet et ualmindeligt koldt brev til hende, hvor han giver hende et valg: Drop din sorte kæreste eller flyt ud af mit hus, og lad være med at kontakte mig igen.

Piger bortvist på grund af denne udklædning
Piger bortvist på grund af denne udklædning

I brevet kalder han raceblanding for 'ulækkert', og skriver, at han er skuffet over hende.

'Jeg mener, at forhold mellem forskellige racer er foragteligt. Vulgært og forkasteligt. Der er intet værre end en halv-sort, og jeg er knust over, at min egen datter er i sådan et ulækkert forhold', skriver faren blandt andet i brevet.

'Fejltagelser kan tilgives, men du har frivilligt og bevidst valgt er livsstil med kvalmende valg, og jeg vil ikke tolerere det. Du får en sidste chance. Enten dropper du forholdet til 'Nike' eller også tager du konsekvensen', skriver faren.

Midtjyde dømt for racisme på Facebook
Midtjyde dømt for racisme på Facebook

I det chokerende brevs afslutning lægger han tryk på, hvor alvorlige konsekvenser det får, hvis hun ikke slår op med kæresten.

'Fjern min information fra din telefon, og prøv IKKE at kontakte mig igen resten af livet. Skift navn så hurtigt som muligt, for jeg vil ikke have nogen som helst forbindelse til dig. Nogensinde'.

Stephanie Hicks lægger ikke skjul på, hvad hun vælger: Hun vælger kæresten. Og på sociale medier får parret masser af moralsk opbakning.

Kendt journalist deler kvindes racistiske julerim
Kendt journalist deler kvindes racistiske julerim

Efter historien har spredt sig, har Stephanie valgt at slette sin Twitter-profil. Kæresten har dog i skrivende stund stadig holdt sin aktiv.


LÆS OGSÅ: Hun blev spyttet på og kaldt terrorist i bus. Folks reaktion var chokerende

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Skandale: Fodboldspiller tiltalt for...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx