Af - 20/01-17 13:09; Opdateret: 20/01-17 16:13

STÆRKE BILLEDER: Kunstner udstiller, hvorfor holocaust-selfies er latterligeSTÆRKE BILLEDER: Kunstner udstiller, hvorfor holocaust-selfies er latterlige

En ny fotoserie viser, hvorfor man skal lade være med at tage selfies ved det kendte holocaust-mindesmærke i Berlin.

Bildstrecke im Grossformat »

Mange danskere har besøgt den massive betonstruktur i Berlin, som er et mindesmærke for Europas myrdede jøder - og mange har sikkert også fået taget et billede eller en selfie ved de grå betonklodser.

Selfies er blevet en etableret del af vores hverdag - men er der et tidspunkt, hvor man skal afholde sig fra at udnytte en selfie-mulighed?

Det mener den israelske kunstner og forfatter Shahak Shapira, der har lavet en række billeder, der viser, hvorfor han mener, holocaust-selfies er så smagsløse og upassende, det skriver Mirror.

Hvert år har mindesmærket for Europas myrdede jøder i Berlin 10.000 besøgende. Mange af dem udnytter besøget til at tage fjollede billeder, cykle en tur eller lege på de 2.711 betonklodser, der står på det 19.000 m² store mindesmærke.

Kunstneren har taget folks billeder og selfies fra Tinder, Facebook, Instagram og Grindr, hvorefter han har illustreret, hvordan det ville se ud, hvis billederne var taget i efterspillet af befrielsen af de forfærdelige koncentrationslejre.

Se billederne i galleriet øverst i artiklen.

Ung piges smykker fundet under gulvet i nazistisk dødslejr
Ung piges smykker fundet under gulvet i nazistisk dødslejr

USA: Dutertes Hitler-sammenligning er dybt foruroligende
USA: Dutertes Hitler-sammenligning er dybt foruroligende

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fyret fordi hun forsøgte at...
bt.dk
Politiet efterlyser: Hvis du ser...
bt.dk
Her er detaljerne om Linses nye Bed...
bt.dk
Nyt billede får nettet til at koge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx