Af - 16/04-16 18:18

16-årig gad ikke skolen: Nu er han direktør og millionær16-årig gad ikke skolen: Nu er han direktør og millionær

Den 16-årige australier Ben Pasternak fik en idé til en app og droppede ud af skolen. Nu bor den unge CEO i New York, og har både dyre sneakers og millioner på kontoen.

Mød Ben Pasternak. Sidste år lavede han en app, droppede ud af skolen og flyttede alene til New York - nu kan den ambitiøse knægt på 16 år kalde sig millionær.

Det skriver New York Post.

For et halvt år siden boede Pasternak i Australien med sine forældre og søskende. Han fik idéen til appen Flogg, der skulle kombinere elementer fra Tinder og eBay, til en online social markedsplads. Idéen var så god at Ben droppede ud af sin 10. klasse - nu bor den 16-årige australier alene i en lejlighed i New York.


New York Post omtaler Ben Pasternak som en 'teknologi-tyfon', og udnævner ham til 'den mest misundelsesværdige teenager i New York'.

11-årig iværksætter scorer 70 millioner kroner
11-årig iværksætter scorer 70 millioner kroner

Pasternak kom første gang i tech-giganternes søgelys da han lavede appen 'Impossible Rush', som både Facebook og Google var interesserede i. Ben hentede efterfølgende 13 millioner kroner i finansiering til Flogg. Her ses han med Apples administrerende direktør Tim Cook.


På trods af titlen som direktør i en lukrativ virksomhed, så er Ben først og fremmest mindreårig, hvilket betyder at han ikke selv kan underskrive juridiske dokumenter. Det var endda ulovligt for ham at bo alene i New York, før han fyldte 16.

- Da vi startede virksomheden var der meget arbejde med advokater; det var rimelig kedeligt. Det er ligesom at lave lektier, siger Ben Pasternak til NY Post.

Genialt: Danske iværksættere fjerner vindstøj fra mobilen
Genialt: Danske iværksættere fjerner vindstøj fra mobilen

Selvom den ambitiøse australier arbejder 16 timer dagligt, har han stadig teenage-interesser. Han lever af pizza, elsker Yeezy-sneakers og hader vasketøj. Han lytter til Kanye West, og følges af Justin Bieber på Twitter - og så er dagens sværeste valg når der skal vælges mellem de tre par Yeezys


LÆS OGSÅ: Iværksættere indtager nordjysk slot

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx