Af - 28/10-16 12:56

Mand rev kærestes tunge ud i blodrus: Ville ikke hjem fra festMand rev kærestes tunge ud i blodrus: Ville ikke hjem fra fest

25-årig Carleigh Hagers ignorerede kærestens voldelige tendenser og det kostede hende dyrt. Nu advarer hun andre kvinder.

Bildstrecke im Grossformat »

På Facebook var alting fryd og gammen, og af Carleigh Hagers mange opslag fremgik det, at hun levede det perfekte liv.

Men de mange hyggelige parfotos og hjertevarme ord om kæresten var blot et led i den løgn, som den 25-årige kvinde fortalte sig selv om, at 26-årige Ryan Cameron var den perfekte mand for hende.

Virkeligheden så nemlig helt anderledes ud, men Carleigh Hagers ignorerede kærestens voldlige tendenser - og det kostede hende dyrt.

Det fortæller hun i et hjerteskærende interview med Eyewitness News:

Carleigh Hagers fortæller i detaljer, hvordan Ryan Cameron efter en fest havde set sig sur på hende, fordi hun ville tidligere hjem end ham.

Karolina advarer unge piger med sit ansigt: Ikke alt er, hvad det udgiver sig for
Karolina advarer unge piger med sit ansigt: Ikke alt er, hvad det udgiver sig for

Parret valgte alligevel at tage hjem og tage nogle venner med. Den 25-årige kvinde havde lagt sig til at sove, da hun hørte, at kæresten og vennerne kom op at toppes. Hun stod derfor op og blandede sig, hvorefter hun gik tilbage i seng, men det skulle hun aldrig have gjort.

Da hun var faldet i søvn listede Ryan Cameron ind på værelset, hvorefter han begyndte at kvæle Hagers. Vennerne kom hende til undsætning, og hun løb ud på badeværelset, hvor hun hostede blod op.

Det lykkedes hendes kæreste at komme ud på badeværelset og låse vennerne ude, og så begyndte mareridtet først.

Fordi Hagers råbte på hjælp, stak Cameron fingrene i munden på hende og fik fat i hendes tunge, som han rev halvt af. Hele den højre side var flået op, fortæller hun.

Professor advarer mod populær piercing: Det kan være livsfarligt
Professor advarer mod populær piercing: Det kan være livsfarligt

Lærke advarer mod tamponer: Jeg var døden nær
Lærke advarer mod tamponer: Jeg var døden nær

Det er tydeligt, at Hagers er meget medtaget af de ting, der skete, da parret var kommet hjem, for hun har blå mærker og sår i hele ansigtet, og hun har svært ved at tale, da tungen er blevet syet på igen og er ved at hele.

Derudover husker hun, at:

- Han bed min ene øreflip af. Han prøvede at bide min næse af. Han prøvede at bide mine fingre af. Jeg har bidemærker op og ned af ryggen og på min bagdel. Han bed mig også i halsen.

I forbindelse med hendes hospitalsregninger, har hendes venner oprettet en indsamling, og i den forbindelse har de delt en række blodige billeder af den 25-årige kvinde:

Advarsel

Stødende billede. Tryk for at vise.

Parret havde været sammen i næsten to år, da Carleigh Hagers kæreste begyndte at angribe hende. Først verbalt og så fysisk. Hun havde dog aldrig troet, at han en dag ville prøve at tage livet af hende.

Nu advarer Carleigh Hagers andre kvinder i samme situation. Hun siger, at de skal reagere på tidlige tegn og tage dem meget alvorligt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx