Af MADS DEGN - 04/07-17 09:04

Cora så politiets billeder - og så anmeldte hun straks sin farCora så politiets billeder - og så anmeldte hun straks sin far

Da 19-årige Cora Patterson fra England så sin far og faster begå indbrud på politiets overvågningsbilleder, tog hun en rask beslutning.

storybild

Ikke alene kontaktede hun politiet og anmeldte dem – hun gik også på det sociale medie Facebook og offentliggjorde begges navne.

Det skriver news.com.au.

’Jeg kan fortælle jer navnene, Colin Patterson og Janine Patterson. Skammer mig virkelig over at kalde dem min far og faster,' skrev hun på Facebook, efterfulgt af et knust hjerte.

Se Cora Pattersons' Facebook-oplsag her:

Faren og fasteren begik indbruddet i marts, hvor de stjal en flere affektionsværdier fra en pensioneret kvindes hjem. Politiet offentliggjorde efterfølgende en række overvågningsbilleder fra indbruddet, og det var via dem, Cora Patterson blev klar over, at hendes familiemedlemmer stod bag.

»Jeg blev så vred og flov, at jeg offentliggjorde deres navne og informationer på Facebook. Jeg var knust, og jeg havde det dårligt på vegne af de mennesker, hvis hus han havde brudt ind i. Jeg ramte bunden,« siger Cora Patterson.

17-årig pige anmelder voldtægt på Nibe Festival
17-årig pige anmelder voldtægt på Nibe Festival

Cora Patterson forklarer, at indbruddet fandt sted kun en måned efter, hun havde overbragt sin far den glædelige nyhed, at han skulle være bedstefar. Derfor gjorde farens indbrud ekstra ondt på hende, da hun havde håbet, at det nye familiemedlem ville få ham til at droppe den kriminelle løbebane.

»Det knuser mit hjerte, at mit barn skal vokse op uden en bedstefar. At sende min egen far i fængsel er det sværeste, jeg nogensinde har skullet gøre, men det var det rigtige at gøre,» siger hun.

Flere anmelder hadforbrydelser
Flere anmelder hadforbrydelser

Ved retten i Bolton blev Colin og Janine Patterson idømt henholdsvis fire års og 30 måneders fængsel for indbruddet. Dommeren roste i samme ombæring Cora Patterson for sin handling.

Faren, som tidligere har 34 domme for indbrud, udviste efter domsafsigelsen ikke umiddelbart nogen tegn på skyldfølelse – i stedet sendte han over SMS et selvmordsbrev til sin datter.

’Tak Cora, men jeg elsker dig stadig, og du skal ikke føle skyld. Du får mig ikke at se igen, men jeg vil altid elske dig. Du må ikke føle skyld, men gem denne besked. Farvel Cora,’ skrev han.

DF-retsordførers dæk skåret op: Sagen meldt til politiet
DF-retsordførers dæk skåret op: Sagen meldt til politiet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trump aflyser møde med Nordkorea
bt.dk
Profil afslører Ståles barske...
bt.dk
Brøndby-boss kommer med overraskende...
bt.dk
Flyttede 17 dage før samlever døde:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx