Af - 01/01-15 18:53; Opdateret: 01/01-15 21:34

Ville du have gjort som Kristian, der fik den helt forkerte pose med hjem?Ville du have gjort som Kristian, der fik den helt forkerte pose med hjem?

Den 33-årige britiske mand fra Essex kan helt sikkert sætte kryds ud for ’God gerning i 2014’.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvor ofte får man den forkerte pose med hjem fra supermarkedet? Og hvor ofte indeholder den noget meget bedre, end hvad man egentlig havde købt?

Svarene er sikkert ’ret sjældent’, men 33-årige Kristian Down fra engelske Essex oplevede det, da han kom hjem med mere end 2.000 pund i kontanter.

- Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle gøre – jeg troede, jeg måske havde taget en anden kundes pose, siger Kristian Down til avisen The Mirror.

17-årig fandt 14.000: Se hvad hun gjorde med pengene
17-årig fandt 14.000: Se hvad hun gjorde med pengene

Den værdifulde pose kom med hjem, efter Kristian Down havde betalt ved en af supermarkedets selvbetjeningskasser. Da han kom ud til sin bil, opdagede han, at der manglede en pose. Han skyndte sig ind i supermarkedet igen og tog en pose, der stod ved den samme selvbetjeningskasse.

Det var først, da Kristian Down kom hjem, han opdagede, at han havde fået den helt forkerte pose med hjem.

- Det var først, da jeg så kvitteringen (i posen, red.) fra selvbetjeningskassen, jeg fandt ud af, at posen tilhørte Tesco (supermarkedskæde, red.), siger Kristian Down til The Mirror.

TV: Er du lige så ærlig som disse mennesker?
TV: Er du lige så ærlig som disse mennesker?

Da den ærlige brite kom tilbage til supermarkedet og forklarede bestyreren hele historien, manglede der ikke umiddelbart nogle penge.

- De havde ingen anelse om, hvad jeg talte om – jeg kunne slet ikke fatte det, siger Kristian Down.

Efter et kig på supermarkedets overvågningsbilleder fik bestyreren selv syn for sagen og takkede Kristian Down for hans ærlighed.

- De sagde, jeg frit kunne tage for 30 pund varer, men jeg sagde, jeg ikke kom med pengene for at få noget tilbage, siger Kristian Down.


LÆS OGSÅ: Landmand finder 13 år gammel tegnebog i traktor- beskyldt for at stjæle

LÆS OGSÅ: Hun drømmer om rigmand - i stedet får hun en blank afvisning fra alle mænd

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx