Af - 27/12-15 22:11

Far mente ikke geværet var ladt: 17-årig dræbt i julenFar mente ikke geværet var ladt: 17-årig dræbt i julen

En forfærdelig sag har efterladt en amerikansk familie i tårer.

Bildstrecke im Grossformat »

En 17-årig topstudent blev skudt i ansigtet ved et uheld lige før jul. Faren troede ikke, at geværet var ladt.

Nu har familien slukket for respitatoren og ladet datteren få fred.

Det skriver det amerikanske nyhedsmedie KVFS 12.

En forfærdelig ulykke har ramt en familie i Poplar Bluff i staten Missouri. Familiens 17-årige datter Kaitlyn Pullams respirator blev slukket juleaften efter fire dage, hvor familien stadig har håbet på det bedste.

Mobiltelefon kan være årsag til tragisk trafikulykke
Mobiltelefon kan være årsag til tragisk trafikulykke

Det frygtelige tab skete, da hun den 20. december blev skudt i ansigtet ved et uheld af sin far, der er rodede med en gammeldags sortkrudtsbøsse et andet sted i huset. Han mente ikke, at den var ladt, men den gamle riffel gik alligevel af og ramte den 17-årige unge kvinde i ansigtet.

Politiet blev tilkaldt, og de fandt hende liggende i sin seng. Hun var blevet ramt af et skud igennem væggen. Hun reagerede ikke på betjentene og havde meget svage livstegn. Derfor satte politiet i værk med førstehjælp og hjertemassage, og på det lokale hospital fik man endelig givet hende en stabil puls. Derefter blev hun fløjet med helikopter til det noget større hospital i St. Louis.

Det lykkedes dog ikke for lægerne at redde den unge Kaitlyns liv, og juleaften slukkede man altså for de maskiner, der holdt hende i live. Den 17-årige datter åndede ud to dage efter. Nu vil familien donere datterens organer til andre, der måtte kunne bruge dem.

Rørende afsked: Politibetjent bliver ved sin døende makker
Rørende afsked: Politibetjent bliver ved sin døende makker

Familiens præst, pastor Stewart har fortalt det lokale medie, at den unge topstudent drømte om at arbejde med det kriminaltekniske område og var meget intelligent.

- Hun havde mål, hun var drevet, og hun havde tænkt sig at opnå dem, siger præsten til den lokale nyhedsstation på familiens vegne, og fortsætter:

- Faktisk var hun allerede bestået high school, hun havde bare tænkt sig at hænge ved i et halvt år mere, så hun kunne gå op til afslutningen med alle de andre, siger pastor Stewart til KFVS 12.

LÆS OGSÅ: Efter Heidis død: Stor uenighed om den tilbudte hjælp

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx