Af - 20/04-14 15:14

Kan du være glad i 100 dage? Nu tester de sociale medier digKan du være glad i 100 dage? Nu tester de sociale medier dig

Er dine venner også ekstremt positive i disse dage? En ny trend på sociale medier udfordrer dit humør.

storybild

(Billede: Polfoto/Eric Audras)

Hvis din Facebook, Instagram og Twitter er fyldt med glade opdateringer, er der en temmelig god årsag til det.

Det skyldes ikke nødvendigvis det gode vejr. Derimod er det sandsynligt, at dine venner er med i den nyeste sociale medie-mani: Udfordringen at være glad i 100 dage.

Kampagnen 100happydays opfordrer folk til hver dag at uploade et billede af noget, der gør dem glade. Det kan være alt fra et møde med en ven til din yndlings kaffebar eller dit kæledyr.

Men kampagnen er ikke en konkurrence om at gøre dine venner jaloux. Personerne bag mener derimod, det skal ses som 'evnen til at dele det øjeblik, du er i'.

Umuligt at gennemføre
Ifølge kampagnesiden har 71 procent af dem, der har påbegyndt udfordringen, opgivet at gennemføre den. De har begrundet det med manglende tid.

Den australske psykolog Bob Montgomery mener, udfordringen er umulig at gennemføre. Mennesker kan ikke være glade hele tiden, fordi livet er fyldt med dårlige og skuffende øjeblikke.

- De fleste personer har blandede følelser hver eneste dag, og det er vigtigt at acceptere både det gode og det dårlige, siger han til news.com.au.

Han tilføjer, det er umuligt at fjerne tanken om at være ulykkelig eller ked af det, når du bliver fortalt, du ikke skal tænke på det.

Hvis du endnu ikke har set udfordringen blandt dine venners opdateringer, har vi lavet et lille udpluk til dig herunder.

Smil, læn dig tilbage og nyd glæden.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre danske byer vil ændre navn
bt.dk
Vidne i retten: Sådan opførte Peter...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx