Af - 09/01-17 15:23

Misbrugte og voldtog sin 21-årige kæreste: Pralede af det på FacebookMisbrugte og voldtog sin 21-årige kæreste: Pralede af det på Facebook

En 30-årig mand har delt sin kærestes kvæstelser efter han angiveligt voldtog og misbrugte hende.

Bildstrecke im Grossformat »

21-årige Atlanta Hammond fra Storbritannien blev kærester med den ni år ældre Cetinkayali Halil i 2013, da hun var 18 år.

Hun siger, at Halil i starten fik hende til at føle sig "som en prinsesse", men det ændrede sig hurtigt. Han forbød hende at tilbringe tid med andre og fik hende til at opsige sit job. Det skriver Daily Mail.

Men en dag fandt Atlanta en annonce med Halil under et andet navn, hvor der stod, at politiet ledte efter ham. Da konfronteret hun Halil med det, brød helvedet løs.

Politiet efterforsker voldtægt af kvinde i Fredericia
Politiet efterforsker voldtægt af kvinde i Fredericia

Han slog Atlanta dagligt, og den eneste person, hun måtte se, var hendes mor.

- Han plejede at købe concealer til mig for at skjule blå mærker, hvis jeg ville se min mor, siger hun til Daily Mail.

I 2014 følte Atlanta, at situationen var blevet for meget for hende. Hun forsøgte at flygte fra parrets hjem i en taxa, men Halil fulgte efter hende, hvilket resulterede i, at hun blev tæsket.

Tiltale: Søstre udsat for voldtægt og trusler i årevis
Tiltale: Søstre udsat for voldtægt og trusler i årevis

Efter angrebet prøvede Atlanta at anmelde Halil til politiet, men på grund af den kontrol, han havde over Atlanta, lykkedes det ham at få hende til at trække anmeldelsen tilbage. Han blev løsladt mod en fodlænke.

Halil havde en video af ham og Atlanta, hvor han havde tvunget hende til at have sex med ham. Han truede hende med at lægge videoen online, hvis hun forlod ham.

Dét var for Atlanta dråben, der fik bærret til at flyde over. Hun flygtede fra parrets hjem og lagde billeder ud på nettet af de skader, Halil havde påført hende med advarsel til andre kvinder.

Voksen mand sigtes for overgreb på lille pige
Voksen mand sigtes for overgreb på lille pige

Bizart nok valgte Halil derefter at prale med billederne på sin egen Facebook, hvor han skrev: "Dette er den pige jeg misbrugt og snydt på i to år."

Atlanta cuttede al kontakt med Halil, indtil hun en dag kom hjem og fandt ham liggende i sin seng. Hun løb ud på gaden, men han fulgte efter og angreb hende.

Hændelsen fik naboerne til at ringe til politiet.

Atlanta har valgt at fortælle politiet om de psykiske og fysiske overgreb, hun var blevet udsat for. Halil er herefter blevet idømt i april til 19 år og otte måneders fængsel, skriver Daily Mail.

Han sad 31 år uberretiget i fængsel: Erstatningen lød på 534 kroner
Han sad 31 år uberretiget i fængsel: Erstatningen lød på 534 kroner

Farfar anklages for overgreb og voldtægt af barnebarn
Farfar anklages for overgreb og voldtægt af barnebarn

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: AGF'er på hospitalet efter kampen
bt.dk
Royal bisættelse markeres med 60...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Nu står kendisparret frem: Vi følte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx