Af - 04/10-15 22:18

Frækt fag: Nu kan du studere onaniFrækt fag: Nu kan du studere onani

På et engelsk universitet kan du nu studere 'The Art of Masturbation.'

Bildstrecke im Grossformat »

Onani er sundt - se selv galleriet herover.

Du kan nu blive klogere på onani på en højere læreanstalt. Der er ikke tale om 'hands-on'-viden, men mere viden med et akademisk udgangspunkt.

I faget 'The Art of Masturbation' kan de engelsk litteratur-studerende på University of Sheffield udvide deres viden om onani. Det skal blandt andet ske gennem værker af nu afdøde forfatter amerikanske Eve Kosofsky Sedgwick.

Blandt andet er bogen Jane Austen og Masturbating girl (onanerende pige, red.) en del af pensum på universitetets opsigtsvækkende program. Det skriver avisen The Tab, som er drevet af studerende.

TV: Derfor skal du onanere
TV: Derfor skal du onanere

Det nye fag kan blive fulgt af op til 200 studerende ad gangen. Og de venter i spænding, og lidt nervøst, på at finde ud af, hvordan det nye fag bliver.

- Jeg frygter for, hvor grafisk faget bliver, når bare navnet alene kalder på onani. Lad os håbe, der ikke er noget praktisk arbejde involveret, siger studerende Laura Bell.

Mænd onanerer på arbejdspladsen - dum ide siger ekspert
Mænd onanerer på arbejdspladsen - dum ide siger ekspert

Ifølge forelæser Fabienne Collignon kommer The Art of Masturbation (kunsten at onanere, red.) til at ligge i den sidste uge i et modul fordelt på to uger.

Her skal eleverne blandt andet igennem tekster som "Hardcore: Power, Pleasure and the Frenzy of the Visible," som analyserer den rolle hardcore porno spiller i samfundet og Solitary Sex: A Cultural History of Masturbation.

- Den sidste uge hedder glæde, selv-kontrol og auto-erotik. Forelæsningen vil blandt andet være om Walt Whitman, Rob Halpern og 'dekonstruktionen af onani,' siger Fabienne Collignon.

LÆS OGSÅ: Jagten på serie-blotter: To mænd anholdt

LÆS OGSÅ: TV: Fire kvinder: Sådan var vores første (pinlige) onani-oplevelse

LÆS OGSÅ: TV: Piger i fræk onani-snak - hvor tyk skal strålen være?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
Ekspert: Det kan kokain-anklagen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx