Af Amalie Abildgaard - 15/10-17 22:05

Bankmand droppede modelkæresten - så tog hun den ultimative hævnBankmand droppede modelkæresten - så tog hun den ultimative hævn

Et brud mellem to mennesker er sjældent kønt, men for den caribiske bankmand Guy Gentile blev det decideret grimt, da ekskæresten tog sin hævn. Det skriver NY Post.

storybild

(Billede: Guy Gentile / Privat)

Den russisk-fødte model Kristina Kuchma var ude at spise med sin nu ekskæreste Guy Gentile, da han meddelte, at han ikke længere ville være i forholdet.

De havde været ude at spise et sted nær hjemmet Bahamas, hvor Kristina Kuchma ledte snakken hen på, at hun godt kunne tænke sig at starte sin egen forretning - med hjælp fra hendes rige kæreste.

Men Guy Gentile så ingen grund til at finansiere kæresten, og derfor valgte han at bryde med hende. Det udløste efterfølgende en meget vred besked fra modellen:

'Løgner! Jeg troede, du havde lovet mig at hjælpe med at starte min forretning. Det var dine ord. Nu vil du i stedet investere penge i noget andet??? Okay investorer, jeg har en overraskelse til dig i din baghave, så kan du starte dine investeringer der,' skrev hun.

'Overraskelsen' var ikke mindre end Guy Gentiles bil, der var kørt i poolen. Og det var ikke hvilken som helst bil - det var en Mercedes til 55.000 dollar - svarende til 350.000 kroner.

»Mit hjerte gik i stå, da jeg så bilen. Ikke pga. bilen, den er jeg ligeglad med, men fordi jeg troede, at hun var inde i den. Men da jeg indså, at det var hun ikke, blev jeg chokeret over, hvordan hun kunne gøre det efter alt, hvad jeg har gjort for hende,« fortæller Guy Gentile til NY Post.

»Jeg dumpede hende, og hun dumpede min bil.«

Guy Gentile har ikke hørt fra sin ekskæreste siden episoden. Ifølge ham havde Kristina Kuchma forventet, at han ville have støttet hende med 50.000 dollar (cirka 300.000) for hendes virksomhedsidé.

Parret havde datet i halvandet år inden, de slog op.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betina Hald Engmark: Sådan blev jeg...
bt.dk
Skole forbød eleverne at fejre blå...
bt.dk
Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx